Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Nya tag igen då :)

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - som jag längtar att få känna fart i steget och susa fram i simhallen och på vägarna. Det är ändå något visst med att känna sig stark och  i form. Och, extra taggad blir man efter att grymma Lisa tog silver i OS och adepter och vänner presterat fantastiskt i Köpenhamn Challenge igår. Motiverande till tusen verkligen. En hjärnskada läker i sin egen takt och jag har ödmjukt fått lära mig tålamod men utan hjälp från mina terapeuter (osteopati o kranial-sakralterapi är tex grymt för läkande hjärnhinnor) hade det gått betydligt långsammare. 


Ett sundhetstecken är att ja så smått börjar fundera på eventuella tävlingar, allt beroende av hur läkprocessen går naturligtvis men ett rimligt mål kanske är dec-jan och då pratar vi knappast europa ;). Om någon har kontakter i Sydafrika o känner till någon med ett billigt boende nära Stellenbosch - hojta till :). Det vore en dröm att få åka dit o träna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Av Camilla Lindholm - 6 april 2012 22:41

  Lunch vid Soller        Coach Jens        Sant Salvador - familjen sitter och väntar på mig :)           ...och här är jag :)           Några bilder från grottorna i Portocristo           ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se