Direktlänk till inlägg 29 november 2011

Nedräkningen....

Av Camilla Lindholm - 29 november 2011 12:11

har börjat både till julen och till förlossningen :). Vem vet båda kan ju infalla samtidigt om den lilla så vill - vissa dagar verkar hon vilja ut redan nu, andra känns det som om tänkt stanna där för all framtid. Träningen har reducerats avseevärt men förra veckan tog jag mig faktiskt en kort löptur och det var så befriande och skönt. Jag har även kört lite spinning och simmat. Viktuppgången verkar heller inte ha något stopp och nu börjar jag känna mig aningen otymplig. Det är tex lite trixigt att få på sig mina underbart grymma kompressionsstrumpor fråm sls3 på morgonen eller att böja sig ner för att knyta skorna. Det är liksom något stort, runt ivägen när jag böjer mig ner.


 I helgen som gick avverkades även andra delkursen i den naturterapeutsutbildning som jag går. Läs gärna mer på www.naturterapuetskolan.se - som vanligt var det både socialt, lärorikt och stimulerande. En kurs jag verkligen kan rekommendera. Väl hemma slet Patrik med att riva badrummet som förhoppningsvis kommer vara klart innan förlossning. Han hade gjort ett otroligt jobb och det var inte utan att jag kände mig lat som bara suttit ner på en stol hela helgen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se