Direktlänk till inlägg 5 augusti 2011

Festligheter på G

Av Camilla Lindholm - 5 augusti 2011 08:21

Jaha i helgen är det dags för bröllop nummer 3, den här gången är det min vän Sara som gifter sig här i Helsingborg och jag håller verkligen tummarna för att vädret ska visa upp en solig sida så att brudparet får en så fantastisk dag som möjligt.


Annat som händer är naturligtvis Kalmar Triathlon och som gravid gäller bara att följa tävlingen på annat sätt än att själv delta. Det är kluvet och jag kände det redan under Århus Challenge som det var tänkt att jag skulle ställa upp i, jag längtar verkligen över att få tävla samtidigt som det på ett sätt även känns lite skönt att slippa alla förberedelser som jag vet måste till. Just igår var det ganska skönt att slå ihjäl någon timme på stranden med fina Anna Sjöbert och på kvällen sakta jogga fram och prata strunt med fantastiska Maria Andersson. Men känner jag mig själv rätt så kommer drivet mig snart bli övermäktigt.....


Sedan finns saker som gör mig upprörd för tillfället och det är vår nyhetsbevakning på i medier, vi sägs bo en full demokrati med full insyn över vad som sker i världen. Ofta brukar vi även raljera över USA som vi anser vara på tok för inskränkta i sin mediaupplysning. Men är vi så upplysta och är medierna så objektiva när vi väl tänker efter. Studera nyheterna under en vecka och vad som egentligen skrivs och sägs, mycket är väder, fotboll, kändisars drogberoende och kärleksförhållande och mycket lite vad som egentligen händer i världen. Somalias hemska kris näms som i en bisats och själv tycker jag verkligen morden i Norge var obeskrivligt fruktansvärda (och än värre var det att man i början självklart antog att en muslim låg bakom) men i Somalia, Kenya etc svälter 11miljoner människor varav 2.2miljoner inte ens går att nå. Det känns självklart att ge en tyst minut till Norges offer men inte till alla som dör i Afrika, nog är det så i jämlikhetssverige att det är skillnad på liv och liv ändå. 
ANNONS
 
Ingen bild

Peter

12 augusti 2011 07:27

Hej. Nåt helt annat. Fråga om Triathlon. Är det tillåtet att ligga på rulle på cykeldelen i sprint och olympiskdistans eller är det olika från tävling till tävling?

Mvh
Peter

Camilla Lindholm

16 augusti 2011 11:24

Hej Peter och tack för din fråga. Ja svaret är att det är olika för olika tävlingar. Internationellt i Europacup/worldcup etc är drafting (ligga på rulle) standard. Men här i Sverige brukar det vanligtvis bara vara i tävlingsklass på tävlingar som SM som drafting är tillåten men även det kan variera o är upp till arrangören även om förbundet gärna ser att drafting är tillåten. På halv- och hel Ironman är det inte tillåtet. Hoppas du fått svar på din fråga. camilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se