Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

2xbröllop

Av Camilla Lindholm - 17 juli 2011 13:14

Även om jag inte elittränar just nu så ligger jag verkligen inte på latsidan. Den här veckan har jag varit på två bröllop. Först ut var min bror som hade bjudit ner hela familjen till Terracina i Italien. Underbart väder, bad, morgonlöpning,fantastiskt god mat och sen ett jättefint bröllop på torsdagen fick avsluta resan. Vi fick i alla fall tre hela dagar i Italien innan det bar hem till Sverige och ytterligare ett bröllop. Patriks barndomsvän och min gymkollega från Lund gifte sig igår. Även det blev en underbar tillställning och en väldigt sen kväll eller ska jag säga natt/morgon. Kan inte mer än glädjas över hur vackra och lyckliga de verkade samt vilken tur vi hade med vädret. Fredagen när vi kom hem kännetecknades av tunga regnmoln och idag skymmer tunga regnmoln himmeln. Men i går sken solen :)!


Nästa helg går världens första Helsingborg Triathlon av stapeln och jag kommer att vara med som funktionär samt sälja kompressionsstrumpor/sleeves och tights till de som önskar. Jag har även några race belts kvar. Jag kommer även heja fram Patrik som gör sin triathlondebut. För er som tror att jag pushat honom kan jag direkt avfärda det, det är hans och bara hans beslut. Men visst ställer jag upp så att han får låna en av mina snabba och snygga cyklar.


När det gäller min graviditet så ska jag på ultraljud i början av nästa vecka, det kommer blir tredje gången men det är alltid lika spännande att följa utvecklingen. Själv mår jag jättebra och träningen består av lätta löppass och cykelpass. Mina underben har dock en tendens att svullna på kvällarna och jag oerhört tacksam över mina slstri strumpor att dra på.  Simningen har tyvärr legat på land ett tag då jag vill passa på att springa medan jag kan. Dock kommer jag återuppta den nu och startade redan i Italien. Jag kommer att röra på mig så länge jag bara kan, givetvis bara så länge det känns bra men jag tycker kroppen är väldigt tydlig och kan inte missförstås. Men jag förvånas ständigt över hur långsam min träningsfart är. För intresserade så kommer jag att fortsättningsvis skriva om min graviditetsträning och hur den fortlöper :).

 
ANNONS
 
jona

jona

22 juli 2011 14:34

perfekt att du engagerar dig i graviditetsträning Camilla, behövs inspiratörer som du :)

http://yogajona.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se