Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Italien och Powerman Como

Av Camilla Lindholm - 4 maj 2011 20:59

Sommaren har varit på besök och jag har avverkat massor av träningspass i sol och värme. Det är konstigt men efter 2dagar av sol och värme var minnet av den bittra och kalla vintern som bortblåst. Nu har det emellertid varit lite kallare igen men då passar jag på att åka till Italien för årets andra tävling, även den i Powerman serien. Träningen och återhämtningen efter Powerman Holland har gått bra och en del i detta har med största sannolikt mina X-endurence så jag hoppas att kroppen ska vara fint även i denna tävling. Jag åker på fredag och tävlingen körs på söndag, håll tummarna och håll dig gärna uppdaterad på www.powerman.org 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

5 maj 2011 20:42

Visst! Efter LundaLoppet på lördag så är det lagom ansträngningsnivå att hålla tummarna.
Lycka till i massor!!

 
Ingen bild

Sofie

6 maj 2011 08:11

Lycka till kör så det ryker :)
kram Sofie & Magnus

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se