Direktlänk till inlägg 18 april 2011

Åh vilken dag :)

Av Camilla Lindholm - 18 april 2011 09:24

 

Ok kan alla se mina nya fina glasögon från X-kross :) - ljusblå naturligtvis, man måste ju matcha    Lägg märke till tvåan som står till höger om mig, hon är längre än jag fast jag står högst på pallen, är jag kanhända en pygme :)?   

      Ser nästan ut som jag tänkte flyga i mål :)   Ut på cyklingen, alltid lite meckigt att få på sig skorna :)  Alla djupt koncentrerade innan start, lägg märke till Bij De Vaates tatueringar (hon i rosa skor vid sidan av mig): X-endurance - beat the burn. Vad ska jag säga mer än att det funkade ju utmärkt den här gången också :)

 

Ok 5 min innan start får jag frågan om jag känner press på mig för att jag är regerande mästare - nej sa jag, jag kan bara gör mitt bästa liksom alla andra :). Nya tävlingsdräkten för iår - supersnygg eller hur?


 Lilla  Horst visade verkligen upp sin soligaste sida denna tävlingsmorgon. Luften vibrerade av förväntansfulla duathleter redo att kasta sig in i leken och utmana sträckorna 15km löp, 60kmcykel och 7.5km löp på sin egen nivå.  Tjusningen med Triathlon och Duathlon ligger inte bara i själva tävlingsmomenten att så fort som möjligt komma över mållinjen jämfört med alla andra, utan även att aovsett nivå utmana sig själv, sina gränser, sin tillit, behärskning och sin egen attityd i med- och motgångar samt lära känna sig själv.  


Just den här tävlingen är speciell för mig av flera anledningar. Det var den första Powerman-tävling jag körde och det är den första stora internationella tävling som jag vunnit. Dessutom älskar jag atmosfären i Powerman. Alla deltagande känns som en stor familj som åker runt och mäter sina krafter på ett fair sätt mot varandra. Visst kan det bli tårar på grund av ouppfyllda förväntingar och mål (det måste det få bli) men sällan missundsamhet mot den som för dagen var bättre.  


Själva loppets utspel blev att Susanne Svendsen och jag fick en lucka gentemot övriga efter första löpet. Jag hade fullt upp med att hänga Susanne, så någon egen utryckning var det absolut inte tal om - hon helt och hållet styrde loppet. Fördelen med detta var att jag fick en utmärkt växling (Susanne växlar i världsklass så jag fick ju hänga med) och var hack i häl efter henne ut på cyklingen. Väl ute på cyklingen körde jag om och fick en lucka på ca 1min. Andra växlingen gick också utmärkt (tack Susanne nu vet jag hur jag ska göra :)) och till slut kunde jag springa in som lycklig segrare i min nya otroligt snygga tävlingsdräkt från SLS3 :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

P

18 april 2011 14:32

Fina Foto! Bra fotograf? Brukligt är väl att ange fotografens namn ;-)

 
Ingen bild

Stene

18 april 2011 15:04

Fantastisk prestation, strort grattis!

 
Luleå Midnight Swim

Luleå Midnight Swim

18 april 2011 16:05

Hej!

För dig som söker utmaningar är detta något helt klart för dig!

Luleå Midnight Swim är 2011 stora nykomling inom Open Water tävlingar. En unik tävling där du som simmare kan välja att under fredagen simma 1500 m eller under lördagen simma 3000 m. Båda loppen är Midnattslopp vilket innebär att du simmar från en dag till den andra, med start tid 23.45

Gå gärna in och läs mer på : www.luleamidnightswim.com

http://www.luleamidnightswim.com

 
Ingen bild

Sofie

19 april 2011 10:16

Superduperbra jobbat! Stort grattis :)
kram Sofie

Camilla Lindholm

19 april 2011 19:09

Tack Sofi vad snäll du är, vet du vad? Jag kommer sitta bänkad framför tv:n på torsdag. Jag håller på er :)!

 
Ingen bild

Magnoy

19 april 2011 16:54

Stort jättegrattis! Du är helt otroligt grym! Jag är återigen superimponerad av dig och din prestation! Du är min idol!
Kram // Magnus

Camilla Lindholm

19 april 2011 19:07

Tack min vän, du är också grym det vet du. Kommer såväl ihåg din prestation i Barcelona efter allt du precis varit med om.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se