Direktlänk till inlägg 15 april 2011

framme i Horst

Av Camilla Lindholm - 15 april 2011 18:54

Gårdagen handlade mest om att hålla humöret uppe i bilen ner till Horst och Holland. Det blev en lång bilfärd som vanligt och det mest minnesvärda genom Tyskland var Bau eller Stau eller rent av båda samtidigt. Men faktum är att vi i år klarade oss förvånandsvärt bra från längre köer. Dock förundrar det mig att väg A1 aldrig tycks blir klar från vägbyggen. Jag har åkt samma väg 4år i rad och alla åren har den vägen kantats av en uttröttlig mängd av det nyss nämnda. I år var ingalunda ett undantag :). På vägen ner passerades ett annat litet samhälle, Venlo som är beläget ca 10km från Horst. Där råkar lagret för X-endurance ligga och jag passade på att plocka hem ett gäng burkar för försäljning. Så nu är lagret påfyllt och du kan komma in med din beställning :)!


Väl framme kan man dels konstatera att våren kommit betydligt längre i Horst dels att vi fortfarande inte lärt oss hitta i denna sköna lilla pittoreska ort.  Centrum känns liksom inkastat i mitten av ett bostadskvarter o låt mig tillägga ett bostadkvarter utan logik vad gäller stadsplanering. Alla hus tycks ligga huller om buller eller så ligger ett väldigt avancerat system som varken jag eller Patrik förstår bakom. Nåväl jag kan ändock inte sluta fascineras över hur lugn och idyllik Horst är. På 4år tycks inget ha förändrats, åtminstone är det inte synbart med blotta ögat för en naiv turist.


Idag har varken Patrik eller jag gjort särskilt mycket. Själv har jag som brukligt dagarna innan tävling känt mig som en seg koalabjörn som helst vill sova hela dygnet. Med det sagt så är allt som det brukar och antagligen kommer jag även som vanligt känna mig oerhört taggad vid starten på söndag. Som brukligt inför första tävlingen för året känner jag mig lite extra pirrig, nervös och förväntansfull. Håll tummarna för mig är ni snälla.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

16 april 2011 07:48

Jajemensan!!!
Självklart kommer jag att hålla tummarna för dig!
Lycka till!

Camilla Lindholm

18 april 2011 09:24

Tack Lars :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se