Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Hemma igen!

Av Camilla Lindholm - 4 april 2011 19:11

Tre veckor kan gå ruskigt fort, särskilt om man har trevligt och umgås med underbara människor. I tre veckor har jag tillbringat min tid i Portugal, Monte Gordo. Två av veckorna var jag ledare för triathlonveckorna tillsammans med Pasi Salonen och Kristin Lie. Vilka underbara deltagare vi hade, härlig attityd och kämparglöd och vår uppgift blev inte bara att lära ut teknik utan att bromsa dem från att träna sig för trötta :). Även ledarstaben bestod av ett härligt gäng och vi hade många och långa diskussioner vid middagarna och flera höll även minnesvärda föreläsningar om saker de erfarit eller kring allmän kunskap de tillägnat sig. 


Träningsmässigt har jag även tagit ett stort steg till att bli klar för min första tävling, Powerman EM i Holland. Jag har ju ett guld att försvara och ska göra mitt bästa även om tävlingen ligger lite tidigare i år och jag påbörjat min träning senare. Men kroppen har svarat fint så det gäller att hålla tummarna att jag är redo för om knappt 2ve smäller det :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

5 april 2011 10:51

Låter härligt Camilla! Lycka till i Holland!
Kram Sofie

Camilla Lindholm

10 april 2011 16:02

Ska köra så det ryker :). Kram

 
Ingen bild

Hasse (naprapaten)

5 april 2011 18:00

Tack själv för all inspiration och glädje du spred bland både ledare och resenärer!
Om ett skratt förlänger livet så kommer du bli GAMMAL! =)
Lycka till i Holland!
Ta hand om dig!

Camilla Lindholm

10 april 2011 16:01

Haha du också Hasse, fantastiskt kul att få träffa dig :)! Du får hålla ställningen nu när jag inte är där men misstänker att det inte blir så svårt. Hälsa Nicklas Säfström när han kommer :)

 
Luleå Midnight Swim

Luleå Midnight Swim

8 april 2011 10:45

Hej!

Du som söker utmaningar, detta är verkligen något för dig!
Luleå Midnight Swim är 2011 stora nykomling inom Open Water tävlingar. En unik tävling där du som simmare kan välja att under fredagen simma 1500 m eller under lördagen simma 3000 m. Båda loppen är Midnattslopp vilket innebär att du simmar från en dag till den andra, med start tid 23.45 Gå gärna in och läs mer på vår hemsida : www.luleamidnightswim.com

http://www.luleamidnightswim.com

Camilla Lindholm

10 april 2011 16:00

Åh ja det blir ju verkligen en utmaning för mig vars största utvecklingspotential ligger i just simningen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se