Direktlänk till inlägg 10 mars 2011

Livets utmaningar

Av Camilla Lindholm - 10 mars 2011 16:22

Jag är av övertygelsen att alla människor har en livsuppgift och att allt på jorden hänger samman. Hur kan jag emellertid inte svara på. Händelser och möten är inte slumpen och du avgör själv vad du gör utav dessa möten, om du låter dem passera eller bygger upp en relation och hur den relationen  i så fall ser ut är upp till dig. Klart för mig är i alla fall att vi är här för att lära oss en eller flera saker och handen på hjärtat hur jobbiga saker och ting än verkade när de inträffade har du inte också lärt dig saker genom att gå igenom och utstå hårda test? Själv har jag flera expempel på det. Den senastetiden har det hänt flera saker i mitt liv som fått mig lite ur kurs och startskottet gick kanske i och med min mammas plötsliga bortgång precis innan jul, kanske redan innan. Men snart hände saker som fick mina ögon att öppnas och gjorde mig mottaglig för budskap och samband jag tidigare helt missat. När jag väl öppnade en dörr inom mig jag trodde jag saknade var det lättare att se än mer. Varje männiksa är unik och har något att lära ut och förmedla men den senaste tiden har jag haft väldigt intressanta möten och aha-upplevelser. Sin livsuppgift måste man själv finna men jag tror att vissa runt omkring oss kan hjälpa oss att strukturera upp våra sinnen och tankar så att vi ser klarare. Jag tror att jag har börjat komma en liten bit på väg att se klarare............


För övrigt gör jag mig redo att åka iväg till Portugal och Monte Gordo för en tre veckors kombinerad coachingresa och träningsläger. Med på resan hag jar Kristin Lie och Pasi Salonen och jag känner på mig att det kommer bli en mycket intressant och givande resa ur flera aspekter.

 
ANNONS
 
jona

jona

10 mars 2011 17:53

Tack för fint inlägg, ledsen att höra om din mamma, tänk på att varje andetag du tar, varje armtag du simmar, varje pedalvarv du trampar och varje steg du springer har enorm mening och betydelse... Du inspirerar och lever din Passion Camilla.

http://yogajona.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se