Direktlänk till inlägg 5 mars 2011

Idag skiner solen....

Av Camilla Lindholm - 5 mars 2011 08:35

och det ska bli 6 plusgrader. Det känns helt fantastiskt och jag känner mig privilegiad som ska vara ute i det fina vädret och springa två pass denna lördag. Nästa söndag bär det dessutom av till lite varmare breddgrader då jag, Pasi och Kristin Lie från Norge ska agera ledare i Springtime Travels regi i Portugal. Jag kommer vara borta i 3ve och den sista veckan kommer även Patrik ner, vilket jag ser fram emot. Det är faktiskt så att Patrik och jag inte varit ifrån varandra mer än 2ve så varför bryta det :)! Patrik har haft en hektiskt tid på jobbet så han kanske mer än jag behöver just nu lite avkoppling. Men extra glad blev jag när han igår berättade att han efter att jobbat stenhårt äntligen blivit lite uppmärksammad på jobbet. Han fick en fin middag för två som vi kommer att utnyttja vid något väl valt tillfälle.


Jag har även fått tillbaka min mineralanalys som jag gjorde för en tid sedan. Normalt brukar jag vara i skaplig balans men just den här gången var det mer oblans än vanligt vilket kan förklara och kanske även förklaras av den oblans jag faktiskt känt den senaste tiden. Nu är det bara att sköta sig samt äta de kosttillskott som jag vet brukar normalisera mig och träna på. Är du intresserad av att veta med om kost och mineralanalyser så kika in på www.kostverkstaden.com

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se