Direktlänk till inlägg 21 februari 2011

Updates :)

Av Camilla Lindholm - 21 februari 2011 20:35

Jag kommer väl ihåg hur jag som barn helt oförstående stirrade på de vuxna i min omgivning när de sa att tiden gick så fort att de knappt hann med...........själv tyckte jag att måndag aldrig blev till godislördag och att dan före dopparedan var oändlig. Men nu är jag där själv med känslan att världen runt mig snurrar allt fortare......och då är det tur att jag är en snabb kvinna som gillar fart och fläkt för annars kan det vara svårt att hänga med. Träningen rullar på och även den har skuvats upp ett snäpp vilket bara känns bra. På grund av min gamla skada har vi skyndat långsamt men idag har jag ändock avverkat 20km och det kändes fint. Därefter åkte både Patrik och jag och simmade och fick experthjälp från trevliga Andre Fäldt. Faktum är att Patrik faktist har väldigt bra teknik så med lite simträning kan han snart simma ifrån mig.


Ute fortsätter minusgraderna att husera. Jag vet att vi här nere i någras ögon anses vara priviligerade angånde temperaturer rent generellt (ja idag var det "bara" -3) men jag  måste få bekänna att jag i stunden inte kan hitta en enda fördel med minusgrader. Fråga mig vad jag anser om +30 och ni får ett brett leende. Många har undrat hur vi kunde träna i Malysia och vad mer kan jag säga än att det gick utmärkt :)!  Lika illa som många tycker om stark värme lika illa trivs jag i kyla. Men faktum är att så länge jag väljer att bo i detta land så får får acceptera att ett svenskt vinterland karakäriseras av bla minusgrader :). Men lika envis som ett barn i trotsåldern sitter jag kvar på min kära älsklings Computrainer i källaren. Bättre träningsverktyg finn mig veterligen inte och mig lurar ingen ut att cykla så länge vädret är som nu.


Övrigt som hänt att jag fått tillfälle att testa ett par funktionsglasögon som är helt nya på marknaden. Hittills är mitt intryck mycket gott....men jag får all anledning att återkomma till det. Annars ser jag med spänning och glädje fram emot ve 11-12 i Portugal. Jag, Pasi Salonen och Kristin Lie kommer att agera triathlonledare i Springtime Travels regi. Jättekul ska det bli :)!  

 
ANNONS
 
jona

jona

25 februari 2011 12:27

Portugal låter som en härlig belöning- att du äntligen får bli utsläppt från källaren :o)

http://yogajona.se

 
Ingen bild

Patrik-Fritzl

2 mars 2011 08:51

Utsläppt från källaren, det är väl ändå ett beslut som jag ska fatta, jag som precis grävt ut ett nytt rum med lönndörr och allt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se