Direktlänk till inlägg 10 februari 2011

Dagen D

Av Camilla Lindholm - 10 februari 2011 12:36

Ok ikväll gäller det att byta träningsdojjorna mot högklackat och tightsen mot festfin klänning :)! Ikväll går nämligen världens första HD (HD=Helsingborgs Dagblad) gala och jag är inbjuden. Det känns ju trygt att jag just nu då går på diverse utrensningar. Jag har fått ganska många frågor angående just det senare och det jag kan säga är att metallavgiftningen som jag går på har jag naturligtvis fått hjälp och rådgivning för att genomföra (www.kostverkstaden.com). Jag hade aldrig vågat experimentera med det på egen hand. En del blir tydligen väldigt dåliga under avgiftningen men jag har klarat mig förhållandevis bra. Dock har jag känt mig aningen mentalt förvirrad för tillfället och Ulla som läser min blogg var genast snabb att påpeka att det faktiskt är en trolig biverkning. Så till alla er som just nu finner mig ambivalent och nyckfull så kanske metallavgiftningen är en trolig förklaring. Så nu har jag lovat mig själv att inte ta några livsavgörande beslut förrän den här kuren är över :)! Dock hoppas jag att det är övergående och inte ett bestående fenomen, eller kanske är det såhär jag egentligen är.....nä nu blir jag förvirrad.....................;). Håll tummarna ikväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se