Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

Utrensningar av alla dess slag

Av Camilla Lindholm - 8 februari 2011 20:11

Såhär en bit in på året börjar saker och ting falla på plats. En tävlingsplanering har börjat utformas och siktet är inställt mot Powerman Holland som brukligt :)! Dessutom har jag ägnat mig åt en hel del utrensningar såsom metallavgiftning, parasitavgiftning (nu ska de dö de jäklarna :)), tagit bort min amalgamfyllning samt idag klippt och slingat håret. Jag har under en tid haft mycket att tänka på och känt mig synnerligen förvirrad och oförmögen att se klart, sådana tillfällen kommer alltid i livet och precis som avgiftningar så känns det inte alltid bra i kroppen just när man är inne i det men efteråt kommer allt bli så mycket lättare och skönare. Precis så är det nu och efter att fått lite hjälp på traven så känns det som en tung sten lämnat kroppen och nu blickar jag bara framåt, lättad och förväntansfull för livet är allt underbart ändå - och spännande. Som om inte det vore nog så överaskade Patrik mig med en present idag - jag tänker inte avslöja vad det är men de fyller sin funktion vid väl valda tillfällen.  Nu väntar middagen på mig så det är bäst att jag skyndar :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se