Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

En liten uppdatering

Av Camilla Lindholm - 20 januari 2011 22:43

Efter en väldigt turbulent period så börjar äntligen saker falla på plats och jag har börjat träna igen utan smärta :)! Snön har i mångt och mycket smält och jag kan inte nog glädja mig åt det. Jag må vara född smålänning men bor i Skåne enkom (nåja) för att jag vill ha barmark under fötterna (helst 25grader varmt också). Den 10onde februari är jag inbjuden till världens första HD-gala och med anledning av min nominering (vi är 4st) till nordvästra skånes idrottskvinna 2010 får jag vara med. Vilken ära! Vem hade trott det? Dessutom har jag gått och blivit tv-kändis (ok ganska stor överdrift då :)). Nyss hemkommen från Malaysia i dec medverkade jag i en reklamfilm för Frukostklubben (marknadsföreningen) här i stan. Nu har den börjat sändas på TV4 och i morgon är jag gäst i samma program. Det blir en tidig morgon, liksom de flesta mornar den senaste tiden. Jag kommer lägga ut filmen för beskådning i dagarna så håll utkik :)  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se