Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Extrapriser och idrottsnomineringar!

Av Camilla Lindholm - 14 januari 2011 15:01

Ibland har man tur, och turen den här gången bestod i att jag fick en släng av halsont precis när jag skulle börja min uppbyggnadsträning. Och vad var nu turen i det kan man undra. Jo, förkylningar kommer åtminstone 1gång per år och ska så göra för att trigga immunförsvaret. Vilken tur att det kom nu och inte i april :)! Nu var det ingen värstingförkylning utan bara halsont. Men halsont betyder 0 träning så jag har varit klok.


Mer trevliga nyheter är att jag blivit nominerad till norvästra skånes kvinnliga idrottare och därmed inbjuden till HD-galan i februari. Kul och smickrande och jag får djupt tacka de som nominerat mig.


Till sist en glädjande nyhet till alla er som läser den här bloggen. Det har inte varit någon hemlighet att jag skarpt gillat x-endurance och vad det gjort för min återhämtning och prestation. Nu kan du köpa 5burkar för 1600 (normalpris 1850) inkl fri frakt. Jag har även några återhämtningstights och strumpor kvar från SLS3. Behöver jag säga att de är grymma att ha innan, under och efter träning:)! Tightsen går tyvärr inte att träna i de har du bara innna och efter och de ger verkligen effekt - inga slappa fejkkompressionslöpartights här inte.


maila eller slå en pling:

www.camillalindholm@mah.se

0733383493

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se