Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Phuket och poolmaffian

Av Camilla Lindholm - 3 december 2010 04:01

Nu har turen kommit till Phuket och min sista tavling for sasongen. Den har tavlingen ser jag som en bonus och hoppas ha sa kul jag kan, jag ar redan jattenojd over vad jag kunnat prestera har borta. Tyvarr har jag dock lite mekaniska problem med min cykel som jag forsokte atgarda igar, de lyckades inte och jag ska gora ett nytt forsok idag annars far det ga anda.


Vi bor inte i Laguna utan i en ort ca 10km bort, Kamala Beach eftersom alla rum i Laguna var upptagna. Har bor vi pa ett jattefint hotell som Malakoff bokat till oss och vi har ett rum precis vid stranden och hotellpoolen. Klimatet har i Phuket skiljer sig avseevart fran Malaysia ur flera aspekter. Har ar det pensionarsmaffian som satter spelreglerna (vi bor pa den del av hotellet dar inga barn under 12ar tillats). Det ska aven tillaggas att det ar ett hotell med nastan bara svenskar, danskar och norrman.  Bla ar det krig vid frukosten och du far rakna med arga blickar och att bli bortrangd nar du forsokter ta mat. Knuffar de till dig stirrar de bara surt pa dig som att det var ditt fel, du befinner ju dig pa deras omrade. Vi har ett av de 4 rum som ar narmst poolen men nagon solstol har vi aldrig lyckats fa. Har lagger man ut handukarna kl 7 pa morgonen - eller tidigare men sa tidigt har vi aldrig varit uppe. Det trots att vi inte sett solen nagon gang och det duggregnar konstant. Det rader namligen en tavling om vem som kan bli brunast och ar det ingen sol maste man kanske borja sola redan vid 7 for att anda bli brun. Idag svarade vi med samma mynt och jag var overlycklig att jag lyckats roffa at mig ett par stolar sa sent som 8a. Jag tankte att jag skulle ligga och lasa lite aven om det var mulet kan det vara skont. Nar vi kom tillbaka hade tva danska pensionarer slangt bort vara handdukar, det var ju deras stolar!!!!!! Sa nu far vi val trycka pa hotellet istallet hahaha.


Ett annat fenomen upptackte jag igar nar jag skulle simma i en av hotellpoolerna dar barn var tillatna. Jag var dar vid 17tiden ca och inte en manniska fanns varken runt poolen eller i. Jag hade 3pooler att valja mellan och alla var tomma sa jag tog den som hade ett avsnitt bra anpassat for simningen. Jag hoppade och det tog ca 5min innan forsta barnfamiljen hoppade i, 3 min senare hoppade ytterligare en i och lite senare aven en tredje familj. Tror ni att de holl sig vid barnavdelningen, naturligtvis inte. Jag simmade sa nara kanten jag kunde och holl mig inom 1mx25. Alla familjerna valde att bada precis dar och stirrade surt pa mig varje gang jag forsokte slingra mig forbi. Nar jag gick upp noterade jag att de andra tva poolerna (dock ej med raka kanter sa att jag kunde simma dar) fortfarande var tomma.


Naval valet mellan Phuket och Malaysia ar enkelt, jag valjer Malaysia 10ggr om, priserna, manniskorna, vadret, maten......allt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

3 december 2010 07:51

Hej Milla jag förstår att du är inne i en tuff tid i ditt liv. Kom ihåg att natten är som mörkast innan gryningen!!!

Nu är du ju fortfarande lite smålänning men generellt är vi skåningar noga med att aldrig beblanda oss med varken svenskar, danskar eller Norrmän.

Lycka till i tävlingen

 
Ingen bild

Ossian Högman

12 december 2010 09:35

Hej Milla! Träffade dig på Kamala utanför ditt hotellrum.Sa jag varit tränare hos Polisen Sim i Stockholm.Vi är hemma nu,och det känns mycket kallt.Kul det där om pensionärsmaffian.
hoppas det går bra för dig på dina fortsatta tävlingar.
Ossian Högman
pensionär

Camilla Lindholm

12 december 2010 16:38

Haha det var kul att träffa er, sedan kanske jag ironiserade lite över vår upplevelse och hoppas du har överseende med det. Sen kanske det inte var just er två som jag menade. Sorry :). Och här i Skåne känns det också förfärligt kallt, brrrr

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se