Direktlänk till inlägg 30 november 2010

I regnskogen......

Av Camilla Lindholm - 30 november 2010 14:47

Igår var vi på djungeltrekking. Det var trevligt sånär som på att det regnade konstant och när guiden bad oss titta uppåt träna mot något speciellt så kändes det som att få ett vattenfall i ögonen. I bilen på vägen hem frös jag som en hund då chauffören likt de flesta här valt att ha AC på max (åtminstone kändes det så). Det är ganska anmärkningsvärt faktiskt hur mycket de gillar AC. I affärer, köpcentrum, bilar, båtar etc är det sjukt kallt. Vid två tillfällen har jag dessutom dragit på mig lite snuva, antagligen pga detta och många här går också och småsnörvlar hela tiden. När jag var i KL så skämtade vi lite om det (med Melody och Adele som organiserade Powerman Malaysia). De som bor i Malaysia vill ha samma (varma) kläder på sig som vi i Europa så därför har de full AC på i bilen, hemmet och på kontoret och skyndar allt vad de kan för att springa in från värmen ut till kylan inne. Vi å andra sidan har värme inne och i bilen och skyndar allt vi kan för att komma bort från kylan ute till värmen inne.


Annars var det idag vår sista dag här på Langkawi så kvällen ägnades åt lite shopping, bla ett par stora vaser till hemmet som kommer skeppas hem till Helsingborg. På vägen hem körde vi igenom en nattmarknad och köpte lite satayspett och mina favoritfrukter, dokong, mangosteen och mango. Faktum är att jag här ätit så många dokonger att jag fått dokongnagel. Jag skalar dem med min tumnagel och gör man det tillräckligt mycket så missfärgas den - blä!


I morgon bär det av till Thailand och Phuket, mer om det då :)!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se