Direktlänk till inlägg 26 november 2010

Min födelsedag......

Av Camilla Lindholm - 26 november 2010 16:31

firades med ett brickpass följt av ett dopp vid en öde strand. Att den var så öde har nog sin förklaring då tidvattnet fullkomligt stormade in och fick den fina stranden att försvinna på nolltid, men fin var den som ni ser.


Patrik hade fixat en liten pick nick på stranden i solnedgången som fanns där bakom molnen :)! Det var jättemysigt. Sedan åkte vi iväg och åt varsin räka på en si så där 360g. På vägen hem såg vi en krabba med ihopbundna klor - han hade lyckats rymma från restaurangen, hoppat ner på gatan och försökte nu lätt haltande ta sig över den. Till alla skaldjur som ligger i sina glasboxar och sprattlar, det är inte försent ni har fortfarande en chans.  

Här strömmar tidvattnet in......

  och sopar iväg vår fina strand :)   På beachen ätandes mango, dokonger (mums mums) och lite rose.....   Räkan uppäten och vi glada   Patrik gör tummen upp och vill hit fler gånger....


 

Not so läcker med hjälm på huvudet :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se