Direktlänk till inlägg 25 november 2010

Vattenfallsdagen........

Av Camilla Lindholm - 25 november 2010 14:21

  På väg upp till toppen av det ena vattenfallet   Patrik försöker leka Tarzan klättra upp i ett plankträd via en lian......  

Lycklig precis innan jag bestämde mig för att bada med stingers........

 

Idag stod det bara simning på schemat men dessvärre varade den simturen inte i mer än ca 10min då jag körde armen i något med långa långa trådar. Jag riktigt kände hur trådarna lindande sig runt armen och tänke typ "nej jävla skit också". Naturligtvis var det en brännmanet av något slag och naturligtvis fick jag vita upphöjda blåsor - IGEN!!!! Fast den här gången under hela underarmen och inte bara på foten. Typiskt jag som verkligen ville simma.......och harig som jag är vågade jag inte simma vidare då jag på den korta tillbakavägen fick ytterligare en tråd på mig på magen.


Med det undantaget så har dagen varit suverän och vi har nu beskådat två av Langkawis vattenfall :)! 

Högst upp var det bara vi som orkade gå.......tydligen

    

Snygg blomma/frukt/ört eller något liknade. Naturens eget trafikljus :)   

Ingen risk för brännmaneter......vad kan det då vara.....en sötvattenskrokodil :)? 


 

Det kan måhända se varmt ut....men dagens sanning är att vattnet är jättekallt....nåja för att vara här (och alla som känner mig vet ju vilken kyckling jag är när det kommer till kallt vatten)

    

Jag gömmer mig bakom ett plankträd......


 
ANNONS
 
Anders Sjöberg

Anders Sjöberg

26 november 2010 08:42

Ser ju inte otäckt ut, grym mage !

http://www.anderssjoeberg.se

 
Ingen bild

Lars Å

26 november 2010 10:56

Kanske läge att investera i en stinger suit (http://www.stingersuits.com/) till nästa års tripp? :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se