Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Tillbaka till Langkawi

Av Camilla Lindholm - 24 november 2010 13:46

  Patrik testar sitt nya kall som cykeldroskechaufför   Glad och lycklig över vinsten, själv trofen glömde jag i taxin hem....men det gör inte så mycket jag fick ju pengarna i allafall.

  

Vi hann även med ett kort dopp vid en liten avskild strandremsa......det är något annat än snökalla Sverige det :)


Efter tävlingen i Penang besökte vi George town, en märklig stad som inte liknar något annat vi besökt här i Malaysia. I George town är majoriteten kineser vilket präglat staden så tillvida att det är mycket kinesiska tempel. Ca 10% av invånarna är indier och flera hinduiska tempel finns även att skåda. Detta tillsammans med en brittisk kolonialhistorisk byggnadsstil ger staden en specill prägel. Vi hade hört att cykeldroska var det bästa sättet att se stan och inte oss emot. Det var ganska skönt att låta någon annan trampa för en gångs skull :)!


Igår kom vi så tillbaka till Langkawi som numera nästan känns som hemma. Gårdagen bjöd på ett hett löppass och idag blev det simning, 90km cykel följt av 30min jogg. Min svettning är det då inget fel på och jag tror minsann att jag idag satte svenskt rekord i just svettning. Efter 30 min på cykeln såg jag ut som jag badat - och det var på cyklingen. När jag sedan drabbades av en regnskur var det faktiskt bara skönt. Vilken tur jag hade att himlen klarnade upp lagom till löpturen :)! I morgon blir det en easy dag och vi planerar att ta oss till ett vattenfall vi ännu inte sett. Jag har även noterat att det står ganska mycket om brännmaneter i tidningarna hemma. Vad kan man mer säga än att Patrik och jag är lite skraja när vi simmar. Förra veckan hoppade vi glada ihågen i ett helt spegelblankt vatten...hann simma i säkert 10min innan jag brände mig på fotleden. Strax därefter brände sig Patrik på handleden och några minuter senare även på halsen. Då gick vi upp bara för att se att på min fotled var jag inte bara röd utan hade stora vita blåsor. Enligt hotellpersonalen var detta inte den farliga röda sorten.....och ändå har jag märkerna kvar 1ve efter händelsen. Så nu är vi båda lite hariga när vi simmar :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

25 november 2010 08:04

Haj!

Jättebra jopbbat på båda tävlingarna, riktigt vasst.

Kul att Patrik fått ett jobb som passar honom. Har inte kommit så långt som till jobb själv men borstar numera tänderna och byter underkläder helt utan hot och elchockar.

Gnäll inte på vädret här hemma det är det som gör att du uppskattar värmen när den väl e här. Förstår om du upplever Helsingborg som en lite torr stad men se det från den ljusa sidan de är ändå näst bäst;).

Held o Lykke

Camilla Lindholm

25 november 2010 10:58

Haha helt rätt det där med värmen....och Patrik hihi. Sen det där om Helsingborg förstod jag inte alls ;)

 
Ingen bild

Lars K

26 november 2010 09:12

Hej!
Grattis på födelsedagen!!! Och grattis till de fina prestationerna du åstadkommit österut!!
På bilderna verkar det som om du också passar på att välförtjänt njuta lite.
Fast jag måste säga att kyla är rätt mysigt det också. Tittar ut från kontoret på ett snövitt Lund. :-)
Lycka till på nästa tävling!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se