Direktlänk till inlägg 21 november 2010

Etta i Penang bridge international maraton - 10km

Av Camilla Lindholm - 21 november 2010 04:03

I morse vann jag Penang 10km på tiden 35.07 vilket jag är strålande nöjd med. Tiden är faktiskt nytt personbästa men banan var nästan helt flack, temperaturen behaglig nästan kylig och jag hade inte tränat innan vilket jag brukar göra innan jag springer 10km lopp (vet inte varför men det har lyckats falla sig så ganska många gånger :)).


Det blev en tidig morgon, jag steg upp i ottan dvs 4.00 då starten gick 6.15 Egentligen brukar jag stiga upp 3h innan ett lopp för att kroppen verkligen ska hinna vakna men i morse orkade jag inte, inte för ett 10km löplopp. Det regnade och blixtrade ute som det gjort alla nätter här i Penang vilket fick till följd att det bara var 26-27grader vid start och jag kom på mig själv att frysa så helt perfekta förhållanden alltså. Fråga mig inte hur jag ska klara av vintern där hemma när jag väl åker tillbaka till Sverige. Jag antar att jag får gå i ide.


 Marathonlöparna hade de släppt iväg 2 på natten och halvmarathonlöparna vid 3. Banan var i stort sett helt platt med bara några kluriga vändpunkter att forcera, det jobbiga kom på slutet då man fick sicksacka sig igenom alla gåendes marathonlöpare samt undvika att krocka med alla tusentals "fun run" löpare som startade efter oss. Eftersom det var väldigt få distansmarkeringar försökte jag bara hitta en rytm och hålla den i mål, vilket tydligen var ett vinnarkoncept :)! Glad i hågen kunde jag inkassera 1000myr (ca 2200kr). Bra start på dagen. Nu ska vi ut och se George town, äta god mat och kanske se på bio igen :). 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria Andersson

21 november 2010 12:56

Du e fan inte klok!!!!!!!!! fast på ett bra sätt....Jp säger "hon ska inte komma och säga att hon är skadad" med en glimt i ögat (han kan vara lite hård i orden ibland men väl menat).
Njut nu och ladda om för mer semester o fler tävlingar....Detta är du värd!

Camilla Lindholm

21 november 2010 14:07

Tack, nä det ska jag inte. Sista träningen på Langkawi kändes kanon, det kändes som att tävlingen i Lumut gjorde susen och drog ur proppen. Kände ingenting under dagens lopp vilket var såååå skönt. Hoppas ni har det bra där hemma.

 
Ingen bild

Kristina Schöldström

21 november 2010 13:58

Grattis Camilla! Personbästa är ju oerhört roligt, bra jobbat!

 
Katarina

Katarina

21 november 2010 19:49

Imponerande tid!

Kanske det nordiska klimatet som gör att din kropp gnisslar när du är hemma? Dags att emigrera;)

Kram

http://www.cykelmygg.se

Camilla Lindholm

22 november 2010 14:38

Tack Kattis, jag har faktiskt också tänkt den tanken. Har märkt det förr att kroppen läker när den får det lite varmare.....hoppas allt är bra med dig.....kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se