Direktlänk till inlägg 20 november 2010

Powerman Malaysia

Av Camilla Lindholm - 20 november 2010 05:01

 Showande vackra kvinnor :)

 

Nyduschade och avsvalkade - här inne var det nästan kallt, de gillar kall air condition i det här landet.

 

   Ok i år gick det inte att missa Melody med svenska flaggan :). Hon stod lika dant förra året - sa hon- men det kan jag aldrig tänka mig ;)

 

 Djup koncentration????

 

  Ja igen dårå 

Uppvärmning innan loppet, 

 

 Ok redo för att fajtas i morgon??????    En kanske inte så lyxig restaurang men oj vad god indisk mat de serverar - deras nanbröd med chicken tandori  mmmmmm  

Prisutdelningen, till höger om mig Samantha Spong och sedan Michelle Parsons.


Här kommer min race-rapport från tävlingen:


Jag hade precis avslutat min sista tv-intervju innan tävlingen, ätit kvällsmat och skulle precis lägga mig då himlen öppnar sig och regnet öser ner. När jag vaknar runt 4.30 regnar det fortfarande .  Även om regn innebär svalare väder vilket är bra, men även att cykeln blir blöt och det är aldrig kul :). Efter en försenad buss kom vi dit ca 40min före start så det var att snabbt förberada sina saker och göra sig klar till start.  Regnet hade precis slutat när starten gick och luften var behagligt sval med sina 28grader. Min plan var att försöka hänga på Radka hela första löpningen och det gick vägen, vi två hade dessutom fått en lucka på ca 1min ner till övriga. Jämfört med förra året gick första 11km ca 30s snabbare och upp på cyklingen var jag först avvaktande men sedan bestämde jag mig för att trycka på ganska hårt. I år var det betydligt fler race marshalls ute som skingrade draftande duathleter dock verkade de inte våga göra något åt en grupp som jag cyklade ikapp i slutet  då det antagligen låg någon känd Malaysisk cyklist i den (han hade tom en egen motorcykel som pacade honom). Till sist kom en domare som vågade skingra gruppen och vid ca 3-4km kvar kunde jag köra om (låg 10-15m bakom innan) och fick någon sekund på Radka, vilka hon snabbt tyvärr tog igen i växlingen. Liksom förra året sprang hon sedan om mig och vann med ca 1min, vilket var betydligt mindre är förra året. Jag kom in som en mycket lycklig tvåa :)!


Det jag kan säga om tävlingen som helhet är att det är en fantastisk trevlig och lyhörd organisation som ligger bakom. Förra året klagade vi på få vattenstationer, i år hade de åtgärdat det. De hämtar dig på flygplatsen, bjuder på boende, ger resebidrag och bjuder på en härlig middag på kvällen efter loppet. Varje elitdeltagare får dessutom en exotisk dress, i år hade det precis varit hinduernas julafton så vi fick alla hinduiska dresser.  Dessutom erbjuder tävlingen bra med prispengar OCH pengar i både sprint och alla age group - klasser. Det är ett under att inte fler från Sverige åker ner faktiskt. Race hotellet är i den lilla orten Lumut som inte har så mycket att erbjuda mer än några bra restauranger och ett utmärk massage och zonterapiställe. Men tar man färjan över till Pangkor Island (35min och 22kr) har man kommit till paradiset. Vita ödelagda stränder helt för dig själv. Kombinera sedan med ett par nätter i KL innan hemfärd för den kompletta semestern.


Som atlet är det dessutom ovant att komma från Sverige och plötsligt bli behandlad som en stjärna. Jag har aldrig varit med om så mycket uppmärksamhet, så många intervjuer, frågor, folk som vill prata med dig och/eller fota dig. Dessutom var det härligt att se VDn för Malakoff (min och tävlingens sponsor) vara med på mina work shops och sedan genomföra loppet - coolt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se