Direktlänk till inlägg 10 november 2010

Powerman Malaysia

Av Camilla Lindholm - 10 november 2010 13:48

 

På skybar, Maya hotell, tillsamman med Patrik, Anna och Micke..de två sista var också i Malaysia samtidigt som vi :)     Ooops en fika innan en intervju i KL   Hotellet i Putrajaya som vi bor på.....sett från simhallen  

Ett dopp efter dagen cykelpass är inte dumt.....idag var det riktigt varmt.....


Först och främst ber jag om ursäkt för min dåliga uppdatering men då jag inte haft så glädjande nyheter att berätta så har jag helt enkelt låtit bli. Kortisonsprutan läkte min ömma ljumske bra men dessvärre fick jag ont i min högra vilket hindrat mig från att träna som jag velat. Jag bestämde mig ändå för att åka till Malaysia och nu är jag här sedan den 4nov. Vädret är som vanligt hett och fuktigt och det gäller att dricka och salta maten ordentligt.


För närvarande befinner vi oss i Putrajaya, en stad byggd enkom för att placera allt som har med regering och styrelse i landet här. Staden ligger mellan flygplatsen och Kuala Lumpur och hotellet är fantastiskt fint med en allmän simhall precis runt knuten. Jag är normalt en badkruka men det här vattnet är till och med för varmt för mig, säkert en bra bit över 30grader och det känns när man försöker simträna. Under min tid här har jag även hunnit med ett antal intervjuer varav en kommer att sänds på ESPN i morgon (Malaysisk tid dvs 7h+) kl 19. Jag har även haft en heldag för duathlonintresserade där vi kombinerat praktisk träning med ett par föredrag. Jag kommer även ha en clinic dagen innan tävling. Föredragen och de praktiska träningarna är helt gratis för intresserade och sponsras av Malakoff som också sponsrar min resa hit. I morgon bär det av till Lumut, en 4h lång resa med taxi  och sedan är det mest uppladdning till tävlingen. i Lumut finns inte mycket som stör....här finns ju shopping i mängder och jag har hittills lyckats köpa på mig två par skor. Skor är vansinnigt prisvärda här, eller vad sägs om 80kr resp dryga 200ingen för ett par riktigt fina skor.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

11 november 2010 08:21

Vilka coola bilder, ser underbart ut! Lycka till! Kramar Sofie

 
jona

jona

12 november 2010 01:05

läckra bilder Camille :o)

http://yogajona.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se