Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Riktning Malaysia

Av Camilla Lindholm - 12 oktober 2010 10:54

Efter en tids strul med ljumsken tycker jag mig nu skönja en förklaring, eller jag är åtminstone övertygad om att jag fått en förklaring till mina problem. Den som fick mig att inse detta var faktiskt Ulla på www.kostverkstaden.com, mitt uppe i en sakral-kranial-behandling. Fast jag förstod det inte just då. Jag tror mina ljumskproblem härstammar från mitt sadelbyte för några månader sedan. Det var mitt uppe i en av mina tyngsta träningsperioder och under kort tid avverkades även två långa tävlingar. Den här sadeln har sina fördelar men även nackdelar och den största nackdelen är dess bredd, den trycker exakt på ursprunget för adductor longus (där jag fått en av mina kortisonsprutor) samt får min höftböjare att jobba lite annorlunda, kanske är det därför jag också fått ont i den. Lärdom som jag egentligen redan är medveten om är att aldrig byta utrustning mitt under den tyngsta träningsperioden.


Men jag är ändå positiv och känner att om jag bara får till bra träning nu så kommer Powerman Malaysia och Asian Pacific Championship 70.3 i Phuket/Thailand kunna genomföras enligt plan. Totalt kommer jag och Patrik vara borta i över 5veckor, vilket ska bli varmt och skönt med tanke på det väder som väntar här hemma. Jag har även jobbat en del med min simteknik den senaste tiden och tycker mig nu börja se resultat iform av mer avslappnad simning vilket är en grundförutsättning för att simma fortare.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

5 november 2010 12:44

Vad är detta? Jag tycker du är lite sopig på att blogga nu för tiden ;-)
Nåja, jag tänkte bara önska dig lycka till inför Powerman i Malaysia. Jag antar att du är på plats.
Tummar kommer att hållas för dig när det är dags!
Lycka till!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se