Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010

Hemma från Sardinien

Av Camilla Lindholm - 6 oktober 2010 10:09

Det har verkligen varit tyst på min blogg ett tag nu. Efter Zofingen fick jag en veckas välbehövlig semester och när jag sedan skulle börja träna igen så gnisslade ljumsken. Ganska snart stod det klart att tävlingen på Sardinien inte skulle kunna bli av men jag beslutade att ändå åka ner för en veckas bra träning. Dagen innan resan fick jag dessvärre två kortisonsprutor i min ljumske och hårdträningen på Sardinien förvandlades till sight seeing och rehab. Sardinien är ett tämligen ovanligt mål för svenska turister vilket är synd då ön bjuder på smakfulla italienska maträtter och makalös och spektakulär natur.  


Nu står jag emellertid återigen på svensk mark. Kortisonsprutan verkar ha gjort ett fint jobb så sakta och försiktigt ska jag försökta ta mig tillbaka till tävlingsform igen. För kvar på schemat står två tävlingar, Powerman Malaysia och Phuket 70.3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se