Direktlänk till inlägg 7 september 2010

3a i Powerman VM i Zofingen

Av Camilla Lindholm - 7 september 2010 18:10

IGEN,  och vad kan man säga mer än att det inte alltid blir som man vill eller har tänkt sig och det är väl det som är tjusningen med idrott ;).


Jag åkte ner på torsdagen och möttes av strålande väder och min trevliga homestay familj. Kvällen avslutades med middag för alla homestay familjer och nya bekantskaper - det känns numera som att jag har två homestay familjer. Alla Powermans tävlingar är verkligen något extra i avseendet sammanhållning och ibland känns det som man är ett gäng vänner som åker runt och tävlar mot varandra.


Starten på tävlingen kändes bra och trots att jag tyckte mig öppna mycket lugnare på första löpningen än förra året så gick den snabbare. Ljumsken kändes av men på ett kontrollerat sätt. Även ute på cyklingen tyckte jag att jag tog det lugnare än året innan och det var först på tredje varvet då min ljumske verkligen började smärta som jag fick släppa Erika Csomor och tappade några minuter. Men av cyklen kändes ändå kroppen hyfsat fräsch och det var först en bra bit in på sista varvet som de riktiga problemen kom nästan som en blixt från klar himmel. Allt hade gått enligt plan, när det gällde pacing, nutrition och vätskeintag och ändå började hela världen snurra och marken försvann under mina fötter. Jag har varit trött, varit dehydrerad men inget av det kändes som detta och jag är så ledsen att behöva säga att jag i stort sett knappt tog mig framåt och min tillsynes "givna" 2a plats blev till en ny besviken 3dje plats. Men så är idrott, det gäller att ta sig till målet så fort som möjligt, inte nästan hela vägen och sedan stupa. All lycka till Erika och Jacqueline som båda gjorde ett mycket starkt och väldisponerat lopp. Sen vill jag tacka alla som uppriktigt hejade på mig, både atleter utmed banan och åskådare i publiken. Jag är ledsen att jag inte kunde leverera.


Andy Sutz från Schweiz vann herrklassen och efter prisutdelningen var vi ett helt gäng som gick till den lokala puben och firade hans vinst. Grattis Andy!!! Nu ska jag vila en vecka från träning och även försöka kolla upp mina saltnivåer i kroppen. Det är nog troligt att en Ironman och en envis magsjuka så nära loppet kan ha dränerat kroppen på en del viktiga salter och mineraler.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helsingborgaren

8 september 2010 10:54

Tycker du e bäst oavsett!!

 
Ingen bild

Lars Å

8 september 2010 11:06

Starkt jobbat och synd att du inte kunde hålla ihop ända in i mål!
Var försiktig med ljumsken/höftböjaren. Jag hade liknande problem förra våren, vilket snart ledde till en inflammation som omöjliggorde löpträning. Det tog nästan ett år att bli av med.

 
Ingen bild

Sofie

9 september 2010 09:17

Så grymt bra! Grattis!
kram Sofie

 
Ingen bild

The Voice

9 september 2010 14:07

Bra hyvlat.

Trevligt när det går bra.

Kanske borde censurera eller på något sätt dölja nämnet "Helsingborgaren" då många atleter ispireras av och följer din träning via din blogg.

Lycka till med allt

 
Jona

Jona

10 september 2010 12:23

Jag tänker gratulera i alla fall, även fast ett halvt missnöje döljer sig mellan raderna. Grattis kära Camilla, keep the fire burning.

http://yogajona.se

Camilla Lindholm

11 september 2010 17:18

Jag är faktiskt glad och inser att det är en pretation att köra två långa tävingar inom loppet av 3veckor inkl en magsjuka också :)! Du får gärna gratta mig :). Tack

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se