Alla inlägg under augusti 2010

Av Camilla Lindholm - 1 augusti 2010 22:39

Det har varit tomt på bloggfronten ett tag och anledningen till det är en träningsresa till Laerdal i Norge. Laerdals fritids- och rekreationscenter ligger vid Sognefjorden och är verkligen en pittoresk by med fantastiska träningsmöjligheter. Jag var där på läger tillsammans med några norrmän, Lasse som hjälper mig med min simning och Clas Björling som också är sponsrad av Ceepo. Det är nämligen ägaren till Leeardals rekreationscenter som sponsrar oss med dessa grymma cyklar. Själva Laerdal är oerhört vackert med höga berg och vackra spegelblanka fjordar. Jagar man höjdmeter på cykeln eller gillar bergslöpning så kan jag lova att du inte blir besviken. Men faktum är att du även kan få både slätlöpning och platt cykling vid behov. Det blev en del träning men även mycket socialt umgänge med flera djupa diskussioner.


Helgen som gick tillbringades emellertid hemma i Helsingborg och gårdagen bjöd på en riktigt bra träningsdag som avslutades med underbara vänner och ett kort besök på Helsingborgsfestivalen. Även idag har jag avverkat ett pass i varje gren om än inte med lika hög intensitet.  Vaden har gradvis blivit bättre och bättre och jag har kunnat belasta den nästan fullt ut den här veckan så det ser ju lovande ut inför Challenge Copenhagen som går om två veckor. Förhoppningsvis kan jag köra lite mer kvalite på löpningen nästa vecka och eftersom tävlingsarenan bara ligger över sundet tänkte jag även ta mig över och köra cykelbanan som ska vara allt annat än lätt. Man kan lätt förvillas och tro att Danmark är pannkaksplatt men det finns en del backar och svängar. Lägg därtill vinden och banan blir inte helt enkelt. Jag tror jag kan ha en fördel om jag kört banan en gång innan.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se