Direktlänk till inlägg 31 augusti 2010

Zofingen

Av Camilla Lindholm - 31 augusti 2010 20:40

Det börjar onekligen dra ihop sig. På torsdag åker jag till Zurich och därefter vidare till Zofingen och min värdfamilj som jag bodde hos förra året.  Det ska bli jättetrevligt att träffa dem igen. Träningen upp till tävlingen har varit sparsam men det jag kört har känts förvånandsvärt bra. Dock har min höftböjare ömmat en del vid framför allt löpning och förhoppningen är att det ska bli bättre vid vila. Därför kommer jag endast röra på mig mycket sparsamt fram till loppet. 


För övrigt börjar alla bitar falla på plats. Jag har haft en del huvudbry angående vilken utväxling jag skulle köra med och när jag väl bestämt mig fanns ingen sådan kasett att få fram. Ett stort supertack till Richard på Shimano som ändå lyckats få fram den efter att sökt med ljus och lykta efter exakt den kasett jag ville ha. Tack tack.


Vill ni följa tävlingen så gå in på http://www.powerman.ch/, och om ni skrollar ner på frontsidan så finner ni även en intervju med mig. Zofingen lämnar knappast någon oberörd och har skördat många offer :)! Det är onekligen en speciell tävling och extra kul är det att Stefan Ruf, tävlingsledaren, bett mig läsa upp "the athlete statement" (där man lovar att tävlar fair typ) på pastapartyt innan tävlingen.

 
ANNONS
 
Jona

Jona

1 september 2010 23:00

Lycka till kära Camilla, fantastiskt roligt att du nu är den stora stjärnan och får hålla tal och allt. Håller tummar.

http://www.yogajona.se

Camilla Lindholm

3 september 2010 10:42

Jona, den stora stjarnan ar utan tvivel Erika men det ar anda kul med lite uppmarksamhet. Jag ska i alla fall kampa sa hart jag kan sen far vi se hur langt det racker. Det ar manga som tampas om de adladeste placeringarna :). Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se