Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Zofingen och Sardinien

Av Camilla Lindholm - 22 augusti 2010 15:57

Återhämtningen efter Challenge Copenhagen har minst sagt gått stålande trots magsjuka (ja det var kloakvatten som runnit ner i simvattnet) och idag testade jag att köra lite pace på cykeln och det kändes hur bra som helst. Personligen tror jag att det beror på en mix av bättre tränad tränad Camilla och mina fantastiska kosttillskott, X-endurance. Igår fick även Patrik och jag äran att vara med på Toves och Franks bröllopsfest som blev en härlig tillställning med god mat och aktiviteter. Det var jättemysigt och jag önskar dem ett långt kärleksfullt äktenskap tillsammans.


Nästa tävling på tur är redan om 2ve då jag tänkte ta mig an Zofingen (Powerman VM) för andra gången i livet :)! Förra året chockades jag av den hårda banan. Tyvärr har jag inte kunnat springa så mycket utför som jag velat men å andra sidan vet jag nu mentalt vad som väntar och ser det som en stor fördel. Idag har jag även bokat resa till en helt ny tävling; TriStar Sardinien 222 som går den 3okt. Jag har aldrig varit på Sardinien med de bilder jag sett är oerhört vackra så jag tror att det blir en fantastisk upplevelse med en spektakulär cykling. Jag kommer att stanna en hel vecka så det kommer finnas tid för lite turistande också hoppas jag. Tävlingssträckorna är 2km simning, 200km cykel och 20km löpning. Jag tror att den korta simningen gynnar mig, samtidigt som den korta löpningen inte kommer slita så hårt på kroppen inför Powerman Malaysia då jag kommer behöva vara bra farttränad. Jag tycker nämligen att min toppfart går ner lite när jag tränar för långdistans och eftersom sträckorna i Malaysia är relativt korta och startfältet topp så kommer jag behöva krama ur all fart jag kan ur den här kroppen :)!  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se