Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Zoggs predator.....

Av Camilla Lindholm - 10 augusti 2010 21:16

Jag har i dagarna fått möjlighet att testsimma ett par glasögon från Zoggs. Jag har alltid kört med Speedo tidigare så jag antog utmaningen med spänning. Jag är mycket nöjd dels så vidgas synfältet vilket är kanon när man lämnar bassängpoolen till förmån till hav och sjö, dels så satt de extremt skönt. De höll tätt men satt ändå inte för hårt. Jag kommer definitivt ha dem på mig på söndagens tävling. Är du sugen på att införskaffa ett par så gå in på www.triathleten.se och beställ - de finns i lager och kostar bara en drygt 200kr.


Idag har annars varit en fantastisk fin dag med sol och det är bara att hoppas på en repris på söndag. Träningsmässigt har jag bara hållt igång kroppen med ett par timmar cykel och en 3000m simning. Däremellan har jag hunnit vara lite social med ytterst trevlig långlunch. Tanken var sedan att avsluta kvällen med en videofilm som vi hyrde igår. Tyvärr blev det inte riktigt som vi tänkt då Patrik lyckades bryta tån (i leden bla) helt sjukt illa så att den måste fixeras. Normalt brukar man inte göra så mycket åt brutna tår men i det här fallet var det visst riktigt riktigt illa så det var bara att åka till läkaren - och det tar ju som bekant TID. Det kändes verkligen som ombytta roller då det normalt är jag som brukar klanta till det och vara den som besöker sjukhuset. Lite hypokondrisk kände jag mig allt att befinna mig på ett ställe med bara sjuka människor 6 dagar innan en viktig tävling. Men mest lider jag med Patrik. Han skulle precis ut och springa och har kommit igång riktigt bra med sin löpning när han snubblade i trappen. Nu kan han nog glömma löpning en tid framöver....... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

13 augusti 2010 17:02

Massor med Lycka till på söndag!!!!!
Jag kommer att hålla tillgängliga tummar för dig.
Såvida jag inte är på plats (vilket jag funderar på) för då kommer jag att klappa och vifta och det låter så lite och ser så hotfullt ut om man håller tummarna samtidigt :-)
Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se