Direktlänk till inlägg 8 augusti 2010

Danmarkstur.....

Av Camilla Lindholm - 8 augusti 2010 22:00

Dagen började med att Patrik surt konstaterade 6.30 på morgonen att "det inte är konstigt att han är allergisk när jag envisas med att släpa hem katter hela tiden". Patrik är allergisk mot katter och hade visst drömt om att jag hittat en tiger som jag glatt släpat hem i tron att jag skulle få behålla den. Det är ingen hemlighet att jag är omåttligt förtjust i dessa härliga självständiga fyrbenta varelser (framförallt vanliga katter då, även om jag tycker att tigrar och andra kattdjur är graciösa och vackra). Det var en dröm naturligtvis från hans sida men även i vaket tillstånd håller han pli på mig genom att hindra mig från att störta fram till okända katter i syfte att klappa dem - vilket jag annars lätt hade gjort och det är ju inte speciellt bra med tanke på hans allergi.


Därefter bar det iväg till Köpenhamn för att provcykla Challenge Copenhagen -banan tillsammans med Niclas Fredin, som även agerade chaufför,  härifrån och Joan Blafoss från Köpenhamn som dessutom agerade som utmärkt vägvisare. Vädret visade inte direkt upp sin bästa sida och när jag i ett desperat försök att verka positiv sa att "jag tror det spricker upp" så började det ösregna på riktigt. Någon mil från starplatsen så fick dessutom Niclas punktering på sitt tubdäck. Eftersom han saknade ett extra däck så fick stackarn lufsa omkring där i spöregnet medan Joan och jag cyklade till bilen.


Jag är bra på flera saker :) men bra lokalsinne har aldrig kunnat stoltsera med. Tack och lov hittade jag dock tillbaka och kunde plocka upp Niclas längs vägen.  Det blev mao en lite mer spännande tur än tänkt. Jag är emellertid glad att jag fick möjlighet att provcykla banan innan nästa söndag. Det finns några tekniska detaljer som kan vara bra att känna till, fast jag hoppas och tror att det bara kommer att vara till min fördel.


I morgon bär det av till Malmö igen för ett nytt besök hos Torbjörn. Förhoppningen är att han ska kunna mjuka upp min vad ytterligare.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se