Direktlänk till inlägg 4 augusti 2010

Service

Av Camilla Lindholm - 4 augusti 2010 17:19

Idag har jag både varit I Lund hos Ulla på  www.kostverkstaden.com och hos Torbjörn Mårtensson i Vellinge för behandling. Han har flyttat sin klinik från MAI Atleticum till just Vellinge. Torbjörn hittade några låsningar i fötterna och kanske är det detta som är orsaken till min spända vad. Jag håller tummarna för att vaden slutar att krampa nu.


Hos Ulla gick vi igenom den mineralanalys jag gjort för ett tag sedan och konklusionen var att jag snart inte behöver göra fler analyser då jag lärt känna kroppen så väl att jag redan innan kunde sätta diagnos på mig själv :). Jag vet och känner mina grundproblem som tex låg metabolism som gör att jag har en tendens att lägga på mig fett. Nu kan man knappast beskylla mig för att vara fet men en trög sköldkörtel är knappast optimalt. Jag vet vilka kosttillskott jag behöver och mår bra av och det är när jag slutar med dessa jag får problem. Dock verkar det som om de x-endurance tabletterna jag använder rensar kroppen på något sätt. Jag hade nämligen väldigt lite tungmetaller i kroppen och det är ju bra. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se