Direktlänk till inlägg 29 juni 2010

sol sol sol

Av Camilla Lindholm - 29 juni 2010 21:59

Äntligen har sommaren kommit och med den värme på cykelpassen. Jag älskar verkligen att träna när det är varmt ute. Allt blir så enkelt när man inte behöver ta på sig så mycket kläder varje gång man ska ut på pass. Idag startade jag dagen med ett simpass följt av ett bra cykelpass inkl hårt tempo i 40min, maxtempo för att vara exakt. På kvällningen avslutades dagens träning med ett löppass inkl 4x2km progressivt tillsammans med klubben (Is Göta). I morgon är det Hörby marknadslopp, ett backigt terränglopp om 12.6km om jag inte minns fel. Vi är flera från klubben som åker dit och mitt mission är att samla viktiga poäng i Skånes Grand Prix som jag iom mina tidigare löpvinster faktiskt leder. Håll tummarna att i morgon är min dag :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

29 juni 2010 23:15

Klart att mina tummar kommer att kramas hårt för dig imorgon! :-)
En undran - Är det så att du börjar trivas på riktigt i Skåne? Du har väl inte klagat på "stanken" från rapsfälten en enda gång i år. Eller??
Det glädjer mig, jag tycker det doftar gott från dem.
Lycka till!!
Kram

 
Ingen bild

camilla

30 juni 2010 08:02

Nej men Lars, jag älskar Skåne :)! Men rapsfälten luktar fortfarande väldigt illa. De är ljuvligt vackra men stinker förfärligt. Vad är nästa mål för dig?

 
Ingen bild

Lars K

30 juni 2010 09:39

Efter en vår där jag har genomfört Paris marathon, Lundaloppet, Göteborgsvarvet, Stockholm marathon och Vätternrundan så ska jag vila min trötta kropp i sommar. Jar är ju inte så ung längre. :-( Men i höst är det dags för mitt favoritlopp på Lidingö, och det är ju delvis ditt fell att jag började kuta det.
Paris marathon kan jag förresten rekommendera - Det var trevligt, riktigt trevligt!

 
Johanna Berggren

Johanna Berggren

1 juli 2010 17:38

Hej Camillia
Äntligen har jag hittat hit!
Riktigt trevlig läsning du bjuder på för en amatör som mig.
All lycka med din satsning.
Ps. riktigt bra resultat på loppet igår.ds

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se