Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Mirakel?

Av Camilla Lindholm - 17 juni 2010 10:10

Jag börjar snart låta som en gnällig kärring som har krämpor överallt men för några dagar sedan vaknade jag upp med värdens ömmaste käkar. Det smärtade i disken som binder ihop de båda käkmusklerna och hela käken hoppade till varje gång jag gapade. Efter några dagars ömhet övergick smärtan till den mer skärande smärtan som dessutom spred sig till hela tinningen, framloben och bakhuvudet - på en gång. Helt outhärdligt och när det inte blev bättre så ordnade jag en till till Ulla på kostverkstaden för lite CST. Hon behandlade i en timme och själva behandlingen är väldigt mjuk och behaglig, själv brukar jag flyta in i ett slags meditativt tillstånd där jag varken sover eller är vaken. Efteråt kände jag mig väldigt avslappnad i käkarna om än fortfarande lite öm i disken (en öm och kanske svullen disk trollar man nog inte bort) och väl hemma kunde jag försiktigt tugga nästan helt utan smärta. Huvudvärken var helt borta. Idag är jag ännu bättre. Jag har ingen aning om hur det gick till, men man måste inte alltd förstå allt som händer. Skönt är det i alla fall.


För övrigt har jag även gjort en astmaundersökning hos vårdcentralen och resultatet var negativt. Däremot uppvisar jag allergiska symptom på gräs, vilket kan förklara tröttheten i kroppen samt mina kliande ögon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Putte

17 juni 2010 13:06

Snart??

 
Micke Selvin

Micke Selvin

19 juni 2010 21:24

Hur i h-e kunde du starta loppet när du höll på hosta ihjäl dig?????? Och dessutom fullfölja?????????

http://www.mickeselvin.se

 
Ingen bild

camilla

19 juni 2010 23:38

Jag skulle nog aldrig låtit någon annan starta men du vet man är inte lika klok när det gäller en själv. Jag visste i vilken form jag var i innan hostan och tänkte att lite hosta och snuva inte skulle påverka så mycket (hade ju ingen feber eller halsont), även om träningstiderna sa annat. Sen kunde jag ju gärna inte veta att det skulle bli sämre av allt pollen där nere.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se