Direktlänk till inlägg 11 juni 2010

Efterdyningar

Av Camilla Lindholm - 11 juni 2010 21:02

Kroppen har inte riktigt varit sig själv den senaste tiden och den senaste veckan har jag försökt klura ut orsaken. Jag har fått hjälp hos Torbjörn Mårtensson som fixat till lite skevheter i ryggen och ordnat så att jag fått lite snabbverkande läkemedel (örter etc) mot hosta och dyl. Därefter har Ulla (www.kostverkstaden.com) hjälpt mig med att rätta till lite inre organ som fastnat eller inte uppför sig normalt. Jag känner verkligen effekterna av båda behandlingarna och tycker att jag är lite bättre nu. Framför allt hostar jag inte lika mycket som tidigare och jag måste säga att den mer naturliga hostmedicin jag fått av Torbjörn slår tradiotionell hostmedicin med skadliga ämnen som morfin och liknade med hästlängder. Eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde en mineralanalys så passade jag på att göra en sådan hos Ulla, för att tydligt se hur det står till med mineralbalansen. Kanske kan min oförklariga trötthet bero på någon obalans eller brist. Idag var jag dessutom hos läkaren för ytterligare lite provtagningar. På tisdag ska jag tillbaka för ett lungtest. Håll tummarna att jag snart är på benen igen.

 
ANNONS
 
jona

jona

14 juni 2010 07:51

håller tummarna. Kram och mysig måndag till dig.

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

Silva

16 juni 2010 07:20

Krya på dig Camilla!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se