Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

3 dje vinsten för året.....:)

Av Camilla Lindholm - 29 maj 2010 17:05

I år har jag tävlat tre gånger och varje gång har jag lyckats kamma hem förstaplatsen. Med det som facit så kan man ju inte annat än att bli nöjd. Idag var jag emellertid lite tveksam till att ställa upp då jag kände mig lite krasslig i torsdags kväll och igår. Men dagens spinning fick bli en värdemätare och bortsett från att jag är lite hes så kände jag mig i fin form. Målet var naturligtvis att vinna men även att komma under 36 minuter på milen då jag tycker att det börjar bli dags nu. Jag har ju sagt till höger och vänster att jag känner att det finns i kroppen så nu var det upp till bevis då jag inte riktigt vet när jag får möjlighet att springa 10km nästa gång. Resultatet blev 35.37 och jag är strålande nöjd. Det var första gången jag sprang loppet och jag måste säga att det var ett väldigt trevligt men lite knixigt lopp som gick både i terräng och på asfalt. Dessvärre fick jag en ganska dålig start då jag tyckte att alla rusade iväg, kanske för att få en bra position i skogen där stigen var relativt smal. Jag hade lite svårt att hitta min rytm och fick helt enkelt styras av de framför mig och kunde inte riktigt ta kurvorna och svängarna som jag ville. Men efter drygt 2km blev det lättare och resten av loppet handlade om att ganska ensam jaga löpare framför mig o hålla tiden för att komma in under 36 :)! Ett stort plus var att förstapriset bestod av en supersnygg blå ipod - precis vad jag behöver :)! Tack tack.......

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

29 maj 2010 18:44

Grattis!!! - Igen!
Kanonstarkt kutat!!! - Igen!
Vilken tid. :-)
Fin vana - det där med att vinna.

 
Ingen bild

The Voice

30 maj 2010 13:49

De va verkligen riktigt riktigt ruskigt bra gjort!

 
Ingen bild

John

16 juli 2010 21:53

vilka "grymma" lopp!!

Vinst beror väl på vilka bonnlopp man väljer eller?


Jag blev ju "bara" 39:a i London 10Km (fast jag sprang på 30:02)

 
Ingen bild

camilla

19 juli 2010 17:52

Hej John, absolut beror det på det. Jag springer de här loppen enbart för att de är med i Skånes Grand Prix. Egentligen är inte tiden primär här då jag sällan får vara utvilad till dem, jag springer de här "bonnaloppen" enbart för att samla poäng till totalen där man faktiskt får 7000kr för vinst. Vinst beror helt på vem som ställer upp och för något år sedan fick man tampas med Isabellah Andersson, då var det inte lätt för en triathlet som jag att vinna :) :). 30.02 är ju en fantastisk tid....;)! Fast jag är jättenöjd med mina 35.37 för det, bonnalopp eller inte :)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se