Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

Update.........

Av Camilla Lindholm - 26 maj 2010 20:23

Så vad har jag pysslat med de senaste dagarna då? Tja igår var en ganska intensiv dag som började med att jag gömde ett värdebevis på en polarklocka i Pildammsparken - grattis Henrik som var extremt snabb att hitta den :)!  Efter lite träning bar det av till Lund och www.kostverkstaden.com för lite rådgivning och behövlig sacral-kranialbehandling. Jag har känt mig lite trött, men stark på sistone och vi diskuterade tänkbara orsaker till det bla. Idag hade jag även ett mycket intressant samtal med Kenneth på nutritech (de som handhar hårmineralanalyserna som kostverkstaden använder sig av). Det handlade om vad som kännetecknar oss långdistansare men även lite om pollen och annat som kan påverka pretationen. Efter besöket på kostverkstaden bar det iväg hem igen och till Kalvinknatet som min klubb IS Göta arrangerar. Urhäftigt att se 1650 ungar kuta runt i kärnan. Jag var prisutdelare och fick hänga en välförtjänt guldmedalj över huvudet på dem när de kom i mål. Kul! Därefter bar det iväg ut på dagens sista träningspass, 22km med 2x5km steady insprängt. Trodde det skulle bli segt men förvånade mig själv med att tycka att passet var riktigt skönt och lätt. Därefter avslutades kvällen med ett besök på sjukhuset där en vän ligger inne för diabetes. Jättetråkigt även om hon var vid gott mod och inte kände sig sjuk. Lustigt det där, hon är i min ålder, smal och vältränad och ändå får hon diabetes....


Till helgen är det Änglamilen i Ängelholm. Egentligen skulle jag kört duathlon SM men eftersom jag var i Göteborg förra veckan och ska till Tyskland nästa vecka kände jag mig inte sugen på att åka många timmar uppåt landet denna helg också. Så istället får det bli att ta sig an Änglamilen som uppladdning inför Tyskland.


Renoveringsmässigt så har bänkskivan kommit på plats och Patrik och hans pappa håller i denna stund på att montera kranen. Tänk om vi kunde få rinnande vatten ikväll - vilket lyx :) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se