Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

När man minst anar det....

Av Camilla Lindholm - 23 maj 2010 22:21

Mässan på Göteborbsvarvet blev en svettig historia och antagligen en föraning om hur gårdagens lopp skulle bli för många. När jag åkte från Helsingborg var det 15grader så döm av min förvåning när Göteborg hade 23 och inne på mässan var det säkert över 30 grader. Så alla löpare som strosade omkring där i flera timmar fick nog sota för det dagen efter. Själv är jag glad över att jag inte skulle springa loppet med den uppladdningen i benen :)! Själva tillställningen var dock kul även om kvällen hann bli natt innan jag hann hem på fredagen.


Kanske var det därför jag vaknade och kände mig trött och seg i kroppen i lördags morse. De tre första passen gick emellertid riktigt bra men sedan satte oss Patrik och jag ner och fikade i solen en 20min och jag blev så seg så seg. Under uppvärmningen till sista löppasset kändes det som om jag sprang i klister och den första 400ingen av 12 kändes tung. Men så tänkte jag "skärpning upp på fotbladet och känn dig lätt" och vips så gick den jättesnabbt och sedan avverkades hela passet som i trans. Sista 400ingen gick i 1.12 vilket är nytt personbästa för mig och riktigt bra med en vila på endast var 1min. Även idag har träningen flutit på bra då jag hunnit med både cykel, löpning, simning och inredningsparty på en kolonilott här i stan. Ja och så har jag hunnit att njuta av vår fina fondtapet som Patrik satte upp igår medan jag roade mig med min träning. Ursnyggt!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se