Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

Polarjakt och Göteborgsvarv.

Av Camilla Lindholm - 20 maj 2010 08:53

Formen efter EM har nu dalat lite pga intensifierad träning, vilket också är tanken eftersom man omöjligt kan hålla kvar en toppform hur länge som helst. Just nu är fokus på träning och evighetssåpan "husrenovering på Falsterbogatan", båda känns som riktiga långkörare utan slut i sikte :)! Dock höll gårdagens cykelpass på att sluta med förskräckelse då ett gäng rådjur hoppad ut ur skogen en bit framför mig. Jag hann se dem och tänka att hm, det kan komma fler....och mycket riktigt precis framför mig hoppar ett ut. Tack och lov klarade vi oss båda, och jag föredrar att inte tänka på potentiella följder av en krock.


I helgen går Göteborgsvaret och förra året chockade jag friidrottssverige med att knipa ett SM-brons. I år kommer jag inte springa men väl stå i Sauconys monter på mässan innan. Ska ni upp och springa så passa på och besök oss där, jag finns där mellan 14-21 på fredag. En annan sak alla Malmöbor bör uppmärksamma är Polars tävling polarjakten (www.polarjakten.se) där du kan vinna en RS800CX. Jag har gömt ett värdebevis på just denna klocka någonstans i Malmö och den 25 maj gäller det att vara alert för då meddelar jag ledtråden som kan leda dig rätt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se