Direktlänk till inlägg 8 maj 2010

Seger nummer 2

Av Camilla Lindholm - 8 maj 2010 22:08

     Som jag skrivit tidigare hade jag inte förväntat mig något speciellt tidsmässigt i dagens Springtime, ett backigt 10km i centrala Helsingborg. Målet var dock att slå tiden 37.58 som jag hade för två år sedan. Den här veckan har fokus i stället varit på cykel och och dagens uppladdning fick bli intervallspinning på morgonen med mina GRYMMA kunder på SATS. Vädermässigt slapp vi gårdagens tokblåst men fick istället hantera duggregn och 6-7grader vilket fick mig att känna mig sådär laddad. En timme innan start lyckades jag i alla fall göra mig lite laddad, något som krävs för att göra ett bra lopp. Resultet blev bättre än väntat och jag sprang in på nytt personligt rekord, 36.09 (det står 36.12 i resultatlistan men alla fick 3sek extra av någon anledning). Jag är jättenöjd och känner att det finns mycket snabbare farter i kroppen men de ska jag plocka fram i ett viktigare lopp :)! Nedan är en länk till Helsingblads Dagblad och ovan ett par bilder från samma tidning. Notera min tatuering på låret - stop the burn (sök på Extreme Endurance så får du veta en hemlis :))

http://hd.se/sport/2010/05/08/gratt-och-mulet-springtimevader/

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria Andersson

9 maj 2010 15:39

Stort grattis! Verkligen grymt pb med tanke på powerman för två veckor sedan, spinningpass och att du sprang rätt ensam såg det ut som. Du imponerar och inspirerar! Grattis till ny sponsor (antar jag). Du sprang dock för fort för att jagskulle se tatueringen under loppet ;)
Coola bilder också! :)

 
Ingen bild

Sofie

10 maj 2010 08:28

Grattis, superbra jobbat! kram Sofie

 
jona

jona

10 maj 2010 11:14

Skitbra tid Camilla! Grattis!

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

Tove

10 maj 2010 17:40

Grattis och bra jobbat, Camilla!

 
Ingen bild

The Voice

11 maj 2010 12:57

Tycker det var jättebra och den banan ska ju va rätt maffig.

Önskar dock du ska sluta böla över "förväntar mig inget speciellt" osv. Du e ju kung ju

Yohoo

 
Linda

Linda

12 maj 2010 12:47

Vilken fart! Grattis!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

17 maj 2010 22:43

Tack så mycket och härligt att höra ifrån dig The Voice :)

 
Ingen bild

Malin

19 maj 2010 10:35

Grattis till Powerman och till en super tid i Hbg! Shit vad stark du är!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se