Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

powerman ambassadör

Av Camilla Lindholm - 3 maj 2010 23:21

Veckan efter vinsten i Holland var ganska extrem. Väl hemkommen var det dags att börja packa och fortsätta renovera huset, eller jag städade mest och Patrik med kollegor renoverade. Hur som helst med hjälp av ett gäng underbara vänner flyttade vi i helgen in i huset. Eftersom vi flyttat och renoverat samtidigt så är huset just nu en enda stor kaotisk byggplats. Men jag känner på mig att det kommer bli fint när allt är klart. På grund av flytten fick jag dessvärre hoppa över mitt för den veckan enda fartpass på löpningen som jag antagligen behövt inför Springtime på lördag. Med tanke på renovering, flytt och veckans tunga cykelträning förväntar jag mig inte direkt stordåd på lördag. Men, det ska ändå bli kul att få springa och grilla med alla götister lite senare på kvällen.


Nu till en glädjande nyhet. Idag fick jag mail från presidenten för Powerman. Han undrade ifall jag ville bli ambassadör för Powerman, något som jag tar som en stor ära naturligtvis :)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

7 maj 2010 15:54

Grattis vad kul att du blir ambassadör :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se