Direktlänk till inlägg 21 april 2010

Nertrappning

Av Camilla Lindholm - 21 april 2010 12:25

Om bara några få dagar är  det tävlingspremiär och som vanligt finns pirret i kroppen där, nervositeten och glädjen att äntligen få tävla för det är ju trots allt det roligaste som finns. Samtidigt är det lite extra nervöst då det är första tävlingen för året och första gången som detgäller att omsätta träningen till tävling och det är inte alltid samma sak. Som vanligt är cyklingen svårast att förutspå formen i då jag saknar wattmätare som kan ge mig vägledning. Dock har jag haft wattmätare på min grymma Computrainer men eftersom det är första året saknar jag referensramar huruvida jag utvecklat mig eller inte. Jag väljer dock att tro att jag har utvecklat mig - naturligtvis. Löpmässigt har det gått bra och jag känner mig stark och uthållig. Målet är högt satt och naturligtvis vill jag tidsmässigt prestera bättre än föregående år (med reservation för yttre opåverkbara förhållanden)- vad det kan leda till är naturligt svårt att sia om då jag inte vet hur mina konkurrenter tränat. Och ska jag vara riktigt ärlig så har jag iår inte riktig koll på vilka som är anmälda. Men det brukar alltid vara ett starkt startfält så jag utgår från att iår är inget undantag.


Idag splittras dock fokus då mina tankar går till morgondagens föreläsning på trygghetsstiftelsen som jag för tillfället sitter eller borde sitta att förbereda - och inte alls blogga här :)! Jag har även premiärsimmat min nya våtdräkt G-range från Sailfisch (www.triathleten.se). Så flexibel, så snabb och så grym den känns!! Dagens andra och sista pass blir ett cykelpass med lite insprängd tävlingsfart -toppning handlar ju om att köra kortare men med bibehållen intensitet så att huvudet är laddat och förberett för denna fart.  Och för bästa återhämtning så tränar, äter och sover jag i mina compressionstrumpor från SLS3.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

22 april 2010 08:26

Lycka till! Kram

 
Ingen bild

Lars K

23 april 2010 06:57

Lycka till i Holland!!
Jag ska försöka följa dig på nätet.
Jag kommer att hålla tummmar oh tår, så gott det går.
Ska du inte springa Göteborgsvarvet i år? Hade hoppats på att träfa dig där.

Igen - Lycka till!!!!!!

 
Ingen bild

Lars K

25 april 2010 16:41

GRATTIS!!!
Kom precis in från en cykeltur i ett härligt vårigt Skåne och såg resultatlistan!
Starḱt jobbat!!

 
Katarina

Katarina

25 april 2010 18:02

Grattis Camilla!
Välförtjänt, du är i grym form. Världsklass tjejen!!
Kram Katarina

http://www.cykelmygg.se

 
Ingen bild

camilla

28 april 2010 09:06

Tack alla jag är jätteglad :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se