Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Hemma igen!

Av Camilla Lindholm - 12 april 2010 10:00

I lördags landade planet på svensk mark igen och den enda träning som hanns med hemmavid den dagen var ett långpass på 26km som kändes förvånadsvärt bra. Extra kul var det att hämta ut det paket från SL3S som låg och väntade på mig när jag kom hem. De tillverkar kompressionsstrumpor av bästa kvalitet och även tävlingskläder i triathlon. Jag kommer att träna och tävla i deras strumpor och tävla i deras tävlingskläder. I går rullade jag ut på cykeln för att testa tribyxorna och även de kändes kanon. Då jag har min första tävling om bara ett par veckor så gäller det ju att testa utrustningen :)!


För att sammanfatta lägret så gick det mycket bra. Jag missade egentligen bara ett simpass om 5000m och det var pga stängda simhallar och inte pga kroppen sa ifrån. Jag brukar vanligtvis svara bra på mycket och hård träning och så även denna gång. Fast tidigare har musklerna blivit lite slitna och såriga efter hand, så inte denna gång. Jag kände mig så förvånandsvärt pigg hela tiden och även om jag var trött efter en hård dag så vaknade jag löjligt fräsch. Jag har aldrig känt såhär tidigare och och hoppas naturligtvis att det är JAG men jag tror nog att det kosttillskott jag ätit en tid nu hjälpt till. Tanken är nämligen att det ska påskynda återhämtningen och minska träningsvärk bla. Hur som helst så vågar jag inte låta bli att äta dem nu :)! 


Återigen siffror utan förklaring betyder ingenting men här kommer ändock en sammanställning av vad jag producerat på Mallorca (sön 28/3 - fredag 9/4 = 13 dagar) när mina grannar satt och åt chips och drack öl :)!


114.6 mil cykel (hm okänt men närheten till bergen gjorde ju sitt :))

ca 160 km löpning

30 000m simning

5 pass kompletterande styrka/spänst/hoppträning

1 tur till Palma på min halva vilodag :)


Fördelar att bo i Palma Nova jämfört med Can Picafort/Alcudia

konstant backträning om man inte vill cykla via Palma och det vill man INTE

En fin friidrottsarena att springa intervaller på


Nackdelar med detsamma

20min buss för att komma till simbassäng (fast på sommaren finns en bassäng i Magaluff)

konstant backträning fast benen skriker efter plattcykling :)!

Störiga och fulla tursister på sommaren (misstänker jag efter att studerat antelet uteställen och utbudet i matvaruaffärer)
 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

13 april 2010 14:46

var ska du tävla någonstans?

 
Ingen bild

camilla

14 april 2010 09:37

Hej Malin
Jag ska tävla i en liten ort som heter Horst och ligger i Holland. Det är EM i Powermanserien som är motsvarighet till Ironman.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se