Direktlänk till inlägg 4 april 2010

Mallorcaträning ve 1

Av Camilla Lindholm - 4 april 2010 09:56

Nu har jag varit på Mallorca i drygt en vecka. Tills nu har vädret varit ganska stabilt med uppehåll och ganska mycket sol. Temperaturmässigt har det varit som en skön försommardag i Sverige. Just nu strilar dock regnet ner och jag är glad att jag i alla fall hann klart min morgonjogg innan ovädret började. Förhoppningsvis kommer det klarna upp lite så att jag slipper cykla ut i regnet. Kvällens löpning kan jag alltid avverka i regn, det gör inte så mycket.


Starten på resan blev lite knacklig med först ett försenat flyg och sedan stängd simhall på söndagen. Men efter det har det funkat bra och jag har tom fått lite sällskap på något av passen. Igår blev jag tvungen att byta hotell, vilket först verkade lite meckigt då jag har cykel och stor cykelväska med mig. Jag blev dock lite lugnare då det visade sig att det nya hotellet låg ca 1km bort och var 4stjärnigt med gratis tillgång till internet :)! Jag löste flytten genom att min packning inkl cykelväska fick ta taxi medan jag själv cyklade till det nya hotellet. Efter att ha sovit en natt på det "nya" hotellet så ångrar jag inte alls bytet :)! Tala om sammanträffande när det visar sig att Katarina (www.cykelmygg.se) med familj har bott på hotellet. Dessvärre åkte de hem igår så jag kommer inte att få njuta av deras sällskap.


Annars har träningen gått bra och jag hoppas överleva denna veckas träning också. Gårdagens träning med först simning och sedan ett kombinerat cykel/löppass i tävlingsfart gick mycket bra. På tisdag har jag halv vilodag med bara 5000m simning. Då tänkte jag passa på att besöka Palma eftersom det ändå ska regna den dagen. Innan dess ska jag bara avverka 2 cykelpass och 3 löppass. Simningen skjuter jag på tills påsken är över och bassängerna öppna igen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Micke Rosén

9 april 2010 17:18

Om du vill simma med mig åtefinns jag på Hotel Janeiro, Can Picafort.

Tider: Lördag 07,27 och 15:27. Söndag samma. Briefa mikael.e.rosen@gmail.com om du dyker upp.

 
Ingen bild

camilla

12 april 2010 10:00

Såklart jag vill!!!!!!!!!! Men det är lite långt bort då jag bodde (är hemma nu) Palma Nova :)! Hade dock behövt din hjälp!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se