Direktlänk till inlägg 21 mars 2010

Träning och nygammalt hus

Av Camilla Lindholm - 21 mars 2010 20:55

Det är konstigt men såhär på söndagskvällen när all träning för veckan är gjord känns det liksom lite skönt och som ett avslut på något. Egentligen är det ganska underligt eftersom dagen efter söndag aldrig bjuder på vila utan tvärtom ofta tre pass. Nåja efter dagens 4.20cykel 5km off bike-löpning och simning känns ändå kroppen lagom slö för att fördra soffan framför allt annat i livet typ :)! I morgon är som sagt en ny träningsdag som det gäller att ladda inför.


I torsdags fick vi även tillgång till vårt nyköpta hus. Det ska bli jättekul att flytta in men vi kommer vänta ett tag till då både Patrik och jag har kvar våra lägenheter ett tag till. Under tiden ska vi påbörja renoveringen och oh yes det behövs mycket renovering. Jag tycker jag inte gör annat än flyttar och renoverar nu förtiden. Annars var det inte riktigt så kul som det kunde ha varit att besöka det nya huset. Säljarna har inte städat speciellt bra då det bla var spindelväv här och där, svart bakom elementen, lister, hörn, i trappan och fläkt och kök var ganska flottigt. Fast då ska vi inte tala om hur det såg ut under kylen, luftgallret var svart och den plastmatta som kyl och frys stod på hade klistrats fast på golvet, bindemedel var smuts. När vi klagade sa säljarna att de inte tänkte åtgärda och att de visst städat...i 60timmar!!!!! Dessutom hade de använt det starkaste rengöringsmedlet som finns på marknaden, AJAX! Kan nog tänka mig starkare saker samt att om man städar i 60h med det resultatet då kan man nog helt enkelt inte städa. Någon som vet vad man har för rättigheter i sådana här fall? Egen skit är ok men andras skit är INTE ok tycker jag.

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice

23 mars 2010 18:23

Det här du nämner med huset är standard i Helsingborg, då inte bara boende utan hela stan. Det finns bara en riktig Tarzan-Johnny Weizuller (OBS tyskt Y)

 
Ingen bild

Fredrik

29 mars 2010 02:38

Nej, egen skit är inte heller OK. Håll dig frisk och hel och ren, det är grunden till framgång. Hoppas att vi ses i Horst, ha det så gott så länge!

 
Ingen bild

camilla

4 april 2010 08:32

The Voice, det där hoppas jag verkligen inte stämmer ;)! Fredrik, det är förvisso sant. Men är det mitt skit så har jag i alla fall bara mig själv att skylla. Dessvärre ser det hopplöst ut i fråga då säljarna vägrar städa och vi inte pallar att dra det inför rätta. Vi får helt enkelt själva bekosta en städfirma - suck!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se