Direktlänk till inlägg 15 mars 2010

Ok full fart framåt!

Av Camilla Lindholm - 15 mars 2010 15:35

Ok nu ska jag vara på G igen har jag bestämt :)! Ingen hosta eller snuva att tala om och en kropp som svarar helt okej igen. Testade att köra en 200ing för två veckor sedan, den gick på 45 sekunder och fick mig genast att avbryta passet. I lördags på min lätta vecka (lätt betyder nödvändigtvis inte att alla pass ska gå i joggtempo) körde jag en 10x200 för att kroppen inte ska glömma hur fart känns och nu gick de på 35-36 så det är ju ett positivt tecken. Nu har jag 5veckor bra träning framför mig innan det är dags för säsongspremiär i Holland. Det ska bli spännande att se hur kroppen svarar på det. Däremellan ska jag bara trycka in en flytt också men hoppas att det går av bara farten. Hur som helst ser jag fram emot vårens intåg och tävlingspremiär. Idag fick det faktiskt bli cykel ute, någon plusgrad och massor av sol att njuta av. Gissa om jag fått dagens D-vitaminsdos med råge. Nu väntar bara ett löppass så är dagen klar. Annat blir det i morgon: simning, löpning x2 + styrka. Härligt att få röra på sig igen.


Annars har helgen gått i schlagerns tecken. Och naturligtvis var det fel låt som vann. Den internationella juryn (undrar hur de utsåg den) skulle fått bestämma. Vinnarlåten var vacker men kommer drunkna i alla andar bidrag....Salems låt däremot växer lite varje gång man hör den. DEN skulle vi skickat......

 
ANNONS
 
Ingen bild

P

15 mars 2010 16:22

Flytten kommer gå snabbt, du har säkert någon som hjälper dig

 
Ingen bild

camilla

16 mars 2010 10:11

Jag det får jag ju säkert ;).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se