Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Så skönt...

Av Camilla Lindholm - 9 mars 2010 20:00

Den här veckan är en lätt vecka där jag ska vila upp mig från min förra lätta vecka :)! Skämt åt sido så tar det tid att komma tillbaka efter en ganska långvarig sjukdom men nu börjar det släppa. Idag slapp jag träningsvärk efter gårdagens styrketräning som gick väldigt bra. Och dagens löppass var en riktig höjdare med bra fart i kroppen och jag känner hur träningsglädjen börjar sprida sig i benen igen. Det är trots allt så att träningen blir roligare när man känner sig stark och det är så härligt att träna med en kropp som svarar när man trycker på.


Samtidigt passar jag på att flyttpacka lite här hemma. Böcker har jag gott om och dem lägger jag i papperskassar för att undvika ryggskott (fylla en flyttkartong med böcker kräver en råstark man :)). Jag har ju vanan inne att flytta men den här gången känns det verkligen bra :)! Helsingborg, hm smakar ganska bra ändå :)!  

 
ANNONS
 
jona

jona

9 mars 2010 20:38

Oh vad roligt, fast trist att tappa en sådan profil på vägarna här nere. Lycka till, det blir nog härligt skönt för dig med lite nya cykelrundor att upptäcka *:)

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

The Voice

10 mars 2010 08:40

Jag önskar dig lycka till även om jag starkt ifrågasätter valet av stad;)

 
Ingen bild

camilla

10 mars 2010 09:24

Åh Jona, det är inte helt utan att jag kommer sakna Malmö med omnejd. Många turer och tränings/sociala minnen. Fast cyklingen runt Helsingborg är gudavacker med hela söderåsen framför bitt hjul. The Voice, jag förstår din tanke :)! Dig saknar jag också....puss på dig.

 
Ingen bild

Lars K

10 mars 2010 23:41

Hej Camilla!
Jodå, jag följer din blogg även om jag är kass på att kommentera.
Jaså, du ska bli helsingborgare. Ska du inte slut byta ner dig? :-) Först flytta från Lund till Malmö och sedan från Malmö till Helsingborg. Jaja... :-)
Lycka till!!
Om inte förr så ses vi till Gbg-varvet!?
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se