Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Rekreation av högsta klass

Av Camilla Lindholm - 8 mars 2010 11:05

Tack och lov har kroppen svarat fint på träningen och snuvan och hostan är näst intill borta nu. Nu är det mest min svaga röst som stället till det. Så min lärdom är att verkligen försöka hosta mindre nästa gång, om det nu blir en nästa gång. Jag ska göra mitt yttersta för att hålla mig friskt!!!


Desto trevligare då att prata om helgen som gick. Tack vare eminent planering av mitt träningsschema så lyckades jag få in en lyxig weekend på ett spa i Polen, Gdansk. Och det utan att missa ett enda träningspass. För att göra det krävs planering och antagligen reducerat veckoschema som jag haft förra veckan. Vi var fyra som åkte och planet gick fredag kväll och hem söndag eftermiddag. Jag hann med att träna både fre, lör och söndag.


Det är ju svårt att veta vad man kan begära när flyget tor Gdansk kostar 150kr och själva spa-vistelsen med mat, dryck, boende och alldeles för många spabehandlingar gick loss på 2000kr. MEN, vi blev alla glatt överraskade - flyget var ett flyg som vilket annat, maten var fantastisk, boendet lyxigt och behandlingarna avkopplande. Jag kan varmt rekommendera Hotell Faltom som ligger ca 25km från Gdansk flygplats. Dock var inte omgivningen så trevlig som man kunnat önskat och lördagens löptur avverkades i snömodd och insniffandes lite giftig brunkolsrök. De eldar uppenbarligen fortfarande med kol i Polen. Hua, mycket äckligt att andas in kan jag meddela. Men bortsett från det så var vistelsen underbar.


Nu väntar ytterligare en lättare träningsvecka innan jag äntligen ska vara redo för lite hårdträning. Som det ser ut kommer jag köra ett tyngre block på 4ve för att sedan börja trappa ner till Holland, Powerman EM, som blir debuttävlingen i år. Två av dessa 4 veckor kommer att förläggas på Mallorca. Hoppas verkligen att vädret i år blir lite bättre än förra årets ösregn och 10-15grader :)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se