Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Ett steg i rätt riktning....

Av Camilla Lindholm - 4 mars 2010 21:33

Idag var dagen då jag skulle testa flåset lite mer och då i form av 400ingar. Jag var ganska nervös inför uppgiften, inte för att springa 400ingar. Det har jag gjort många gånger tidigare utan mer för att se hur kroppen svarade. För bara några dagar sedan testatde jag en 200ing och när den gick på nästan 45sekunder vände jag hem igen. Det var ju uppenbart att kroppen inte var redo för den uppgiften.


Med facit i hand får jag vara nöjd. Det var inte mitt livs bästa pass men med tanke på bakgrunden, influensa, så är jag väldigt nöjd. Jag får inte klandra min kropp för mycket. Dessutom var det ju 3veckor sedan jag körde någon form av fart så jag kommer säkert bli snabbare redan vid nästa pass. Farten är annars det man tappar först, men å andra sidan kommer det även fort tillbaka.


Tidigare under dagen var jag hos Ulla på www.kostverkstaden.com och fick lite tips och råd för hur jag nu ska bygga upp mig igen (vitaminer/mineraler). Sedan fick jag även lite CST för som vanligt är min kropp en outgrundlig källa för terapefter - det finns hur mycket som helst att förbättra och jobba med :)! Skämt åt sido är det kanon att först gjort grovjobbet iform av kotknäckning och sedan finliret (eller du kan iofs göra grovjobb där också) med CST. Idag lossade Ulla bla på min tunn- och tjocktarm som har en benägenhet att fastna.   Följden blir att jag får ont i sidan när jag springer hårt.  CST är faktiskt grymt när det gäller att behandla inre organ men även helt andra saker såsom wiplash-skador och tandgnisslingar.


Idag hämtade jag även ut ett paket innehållande en spännande produkt från ett Amerikanskt/holländskt företag. Jag ska testa den under en tid och om jag är nöjd kanske jag inleder ett samarbete. Så mycket kan jag säga att den bla ska påverka bas-syra-balansen i kroppen och därmed förbättra prestationen. Häftigt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se