Direktlänk till inlägg 2 mars 2010

Dags att snuva snuvan......

Av Camilla Lindholm - 2 mars 2010 15:55

Egentligen ska jag inte klaga, det finns betydligt värre saker att drabbas av än förkylning och influensa. Men ibland kan det ändå vara skönt att få gnälla av sig lite. Luftrören är fortfarande lite rossliga och min röst som jag dessvärre hostat sönder gör bäst i att förbli ohörd. MEN  jag har börjat ta upp jakten på den forna formen igen. Dagen efter första styrkepasset hade jag så ont att jag knappt kunde röra mig. Tänk hur fort kroppen glömmer. Fast å andra sidan borde den ju lika snabbt börja komma ihåg. Den här veckan går jag på reducerat träningsschema och syftet är att sakta vänja kroppen vid belastning igen. Idag har det stått simning och 2xlöpning på schemat. För första gången på länge vågade jag mig tom ut i solen och springa. Nästan all snö har smält från löpspåret och det var skönt att få fast mark (och inte rullande som inne på löpbandet) under fötterna igen. Passets huvudel skulle egentligen varit 3x3km progressiv fart, nu blev det 2x2 och lite långsammare. Men det känns skönt att vara igång igen och med facit i hand så gick det bättre än jag trodde från början.


Idag har jag även varit hos Torbjörn på behandling. Tydligen har jag hostat till mig lite låsningar här och var (fast det hade jag redan på känn) och både ryggen och diafragman var lite möra.  Underskatta aldrig kraften i en hostning - och särskilt inte om den varar typ 24h/dygnet. Men efter lite mästerlig massage och några knäck så är jag nu i fin form igen, redo att börja träna upp mig igen.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se